Рахівчанка вирощувала 107 рослин маку

8
5

Днями, у Рахівський райвідділ міліції надійшло повідомлення про те, що житель селища Ясіня цього району незаконно вирощує снодійний мак.

На місце пригоди прибула слідчо-оперативна група. Власницею обійстя виявилася 51-річна місцева жителька, на городі якої правоохоронці налічили 107 рослин маку. Наркотичні рослини вилучили, власницю нелегальної плантації притягають до передбаченої законом відповідальності.

Нагадаємо, що за посів десяти й більше рослин конопель та ста і більше рослин маку передбачено кримінальну відповідальність.

 

Коментарі

1
11111

ви шо из гор поспускалися??

М
мішо

Будуть тепер на зоні баники печи, не можу виставити фото де я сфотографував сина біля тисяч маків на полю, який росте біля дороги, то не видять, бо то ничиє, і ні від кого щось узяти, а туй найшли крайню...

ДЯ
до я

мак уже багато років назад забороняли вирощувати на городах,бо він наркотичний,не раз якісь "наркомани" ходили по сусідських огородах і микали його!і тим більше це питання досить часто почало підніматися,та нашо го дале ростити у себе на огородах а пак мати проблеми!

Я
я

У Закарпатті люди усе сіяли собі на кертах мак і никда він небув наркотиком ,то лем тепер видумали

Е
Еколог

всьо маковий баник більше як пів кіла пічи не мош , тютку тепер посадіть у тюрму , ци виш яка наркоділерка , слідчо-оперативна група тепер канєшно дістане примію як не як наркотрафік припинено , йдіть краще фармацевтичні компанії потрусіть , чи кишка тонка

Читайте також