Рахівчани на мітингу біля РДА стоятимуть до ранку

13
0

Боротьба за владу на Рахівщині триває вже третій тиждень.

Як раніше повідомлялося, Лунченко вирішив призначити головою Рахівської РДА Сурмачевського. Це викликало хвилю обурення серед людей, і 18 березня представники Народної самооборони почали зносити шини і будувати барикади біля приміщення РДА, адже громада Рахівщини висунула свою кандидатуру цю посаду - Орисю Кравчук, пише Rakhiv.in.

20 березня очільник Закарпатської ОДА зустрівся з активістами. Щоб зняти з себе відповідальність, Лунченко запропонував кандидатам самостійно домовитись між собою, і заявив, що якщо їм це не вдасться - призначить головою РДА когось третього.

Саме через це Орися Кравчук зняла свою кандидатуру, розраховуючи на те, що кандидатура Сурмачевського, як і казав напередодні Лунченко, теж буде знята.

Громада Рахівщини запропонувала на посаду голови РДА Віктора Турока - голову еконоимічного відділу, який має досвід роботи на кервних посадух і, найголовніше, довіру людей і незаплямовану репутацію.

Та Лунченко не захотів дослухатися до людей, і заявив, що очільником Рахівщини стане або Сурмачевський, або взагалі людина, яка не має ніякого відношення до району, що остаточно увірвало терпць людей.

Сьогодні вони забарикадували приміщення РДА, і запалили бочку, дим від якої розноситься по усьому місту, ніби скликаючи людей на мітинг. Народ налаштований рішуче: люди готові стояти до ранку, адже відстоюють свої права.

Кажуть, не для того вмирали люди на Майдані, щоб сьогодні владу в районі захопили ті самі бандити, що і раніше - хай обличчя і нові, але звички ті самі.

Громада Рахівщини заявляє, що не пустить у приміщення РДА ні Сурмачевського ні, тим більше, людину, яку тут ніхто не знає.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також