Рахівщина провела чемпіонат з настільного тенісу

19
0

У неділю, 15 вересня, в приміщенні спортивної зали Рахівської ЗОШ №1, до Дня фізичної культури і спорту провели чемпіонат Рахівського району з настільного тенісу. В змаганнях взяли участь спортсмени з смт. В.Бичків, с.Кваси та м.Рахів.

Перед початком змагань присутніх привітав помічник народного депутата України В. В. Петьовки  Віктор Медвідь. Учасникам чемпіонату побажав міцного здоров’я та  перемоги у чесній,  спортивній боротьбі.

Змагання  проходили   напружених протистояннях. Переможці визначилися тільки  у  вирішальних фінальних іграх. У першій підгрупі переміг Савчук Віталій, друге місце виборов Кус Микола, в третє - Ретізник Олександр. У другій підгрупі перше місце здобув Дергунов Микола, друге - Божук Йосип, третє - Катеринюк Володимир, повідомляє сайт "Тячів".

Переможців змагань нагородили грамотами Управління освіти, молоді та спорту РДА та медалями відповідного гатунку. Від головного мецената змагань - народного депутата України Василя Петьовки, призери чемпіонату отримали грошові премії. Учасники змагань висловили щиру подяку народному депутату за організацію спортивного дійства та підтримку фізичної культури та спорту у Рахівському  районі. 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також