Рахівщина зустріне тіло полеглого Героя Івана Лети

10
1

Тіло полеглого захисника привезуть в рідне село Верхнє Водяне сьогодні вночі, 16 вересня.

Раніше Mukachevo.net розповідало, що 27-річний мешканець села Верхнє Водяне, що на Рахівщині, Іван Лета героїчно загинув боронячи Україну від російських загарбників.

Як повідомляють на сторінці Великобичківської селищної ради, тіло захисника повезуть через Великий Бичків близько першої години ночі.

Всіх, хто хоче вшанувати пам'ять Героя просять зібратися з лампадками о 12:00 на повороті на Верхнє Водяне, біля «Джерела здоров’я» - «Олександрит».

Поховають Героя в рідному селі Верхнє Водяне в суботу, 17 вересня.

Редакція Mukachevo.net висловлює щирі співчуття рідним, близьким загиблого захисника.

Вічна пам'ять та вічна шана полеглому Герою України!


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

О
О

Самые замечательные солдаты получаются из людей, которые, уходя из дома с утра, даже не помышляли о войне, а вечером, вернувшись, нашли на месте собственного дома воронку, в которой испарились жена, дети и родители. И вот это уже не человек, а волк, который будет рвать столько, сколько будет жить, а жить он будет долго, ибо он не ценит собственную жизнь: она ему не нужна, ему не нужны деньги, ему не нужны ордена, ему вообще ничего не надо. У него есть только одно — месть. Именно поэтому он будет жить долго. Жизнь ему будет в тягость, но он будет жить

Читайте також