Рахівська райрада готова ліквідувати біло-голубу РДА

14
11

З такою вимогою виступили опозиційні депутати на останньому засіданні представницького органу району, яке протривало понад 5 годин та закінчилося демаршем опозиції.

Як інформує місцевий новинний портал Rakhiv.in, на початку засідання опозиційні депутати від Єдиного Центру, УДАРу, НУНС та Батьківщини поставили за вимогу, аби першочергово було розглянуто питання про засудження дій Беркуту, звернення до центральних органів влади щодо відставки уряду Азарова, а також позбавлення повноважень Рахівської РДА за прикладом того, як Львівська облрада фактично ліквідувала Львівську ОДа та виселила її з будівлі.

Однак, додає видання, регіонали відмовилася навіть ставити на голосування подібні ініціативи й після 5-годинного протистояння у сесійні залі опозиційні депутати покинули її. Битва має продовжитися у понеділок, 23 грудня.

Коментарі

7
777

РДА, ОДА, Адміністрація президента - рудементальні органи, яким місце на звалищі історії. Їх підтримують лише подібні IP: 5.248.64.xxx, із зміненими айпішником - це, як гавкати із підворіття. Слава Україні!

W
Wrongway

Др. Мальтус Дай їм бог натхнення. ............. Гуцулы повтали? Та нах їх до Франковщины Кілько там, 60 тыс чоловік?У нас тілько народа відїзжає што у статистиці і незамітно буде. А гівна - менше

ДМ
Др. Мальтус

Дай їм бог натхнення. Нащадки Гуцульської Республіки мають шанс започаткувати новий етап революції в Закарпатті. РДА - це потворні структури, що виросли при Кучмі з його "представництв президента", абсолютно недемократичні й непотрібні структури. Є райрада, в неї має бути виконком - ось і все. Для чого нам райдержадміністрації? Ну, й ОДА так само не потрібні.

БП
Бригада пьяних танкистов

Таксисти, приєднуйтесь до наc танкистов. Ша патріот принесет свое гонево

Т
Таксистам

Это вас с антимайдана распустили?

Р
Рахівчанин

Слава Героям! Смерть путінським регіоналам!

БП
Бригада пьяних танкистов

Патриот, шо ти бухаэш? Ми теж це хочемо

ДП
до патріота

це вже діло!

П
Патріот

Про що ви шановні? Рахів протестує організованіше і масовіше за любе інше місто Закарпаття! Наші хлопці з першого дня на Майдані і ми дотиснемо ригіаналів і у Києві і у Рахові! Слава Україні!

С
страх

Сором та ганьба для Рахівщини...де їх громадянська активність? А кажуть, що мешканці гірських місцевостей такі волелюбні, патріоти та борці за свої свободи та права...

Д
ДЕМОКРАТ

УЖАС! БИДЛО!!!!

Читайте також