Рахівське підприємство привласнило 647 тис. бюджетних коштів

13
1

Працівники оперативного управління ГУ Міндоходів разом з прокуратурою викрили факт привласнення бюджетних коштів на Рахівщині.

Було встановлено, що службові особи одного з товариств з обмеженою відповідальністю Рахівського району стали переможцями ряду тендерів щодо здійснення протипаводкових заходів на території області. Підозру викликала тривалість проведення робіт – понад 2 роки та неекономність витрачання бюджетних коштів, пише інформаційно-комунікаційний відділ Головного управління Міндоходів у Закарпатській області

За інформацією експертів виявилось, що винахідливий суб’єкт господарювання завищив вартість виконаних робіт на суму 647 тис. грн.

По цьому факту прокуратурою Закарпатської області за матеріалами працівників податкової міліції внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 5 ст. 191 Кримінального кодексу України.

Наразі триває досудове розслідування.

 

Коментарі

Д
друг

Обережно! Не дайте себе обдурити крадiю та аферисту!!! Шолтiс Юлiй Людвикович, який мешкае в Закарпатськiй областi мiстi Мукачево по вул. Берегiвськiй буд. 28, кв. 15 (тел. домашнiй 4-41-41, моб. – 0995061005) зарекомендував себе, як людина що здатна на шахрайство, обман а також крадiжку. Дуже небезпечна людина – лицемiр, мае аморальнi задатки. Постiйно пропонуе послуги на виконання ремонтних робiт в будiвлях, спорудах та помешканнях, а потiм намагаеться обдурити, а кошти привласнити i розтринькати на свiй розсуд. Його батько Шолтiс Людвик Людвикович i мати Шолтіс Габрієлла Іванівна синка покривають та створюють йому всi умови для можливостi творити беззаконня. Попереджаю всiх на майбутне – це дуже небезпечнi та лицемiрнi люди. Будьте обережнi при спiлкуваннi i особливо коли будете мати з ними якусь справу.

Читайте також