Рахівські діти малювали міліцію (ФОТО)

2
0

Вихованці гуртка образотворчого мистецтва Рахівського районного Будинку дитячої та юнацької творчості (керівник Михайло Ворохта) відгукнулися на пропозицію Рахівського РВ УМВС висловити власні уявлення про людей у погонах за допомогою олівців та фарб.

Під час одного із занять гуртка вони малювали на тему „Дільничний інспектор міліції очима дітей”

Вони зобразили повсякденну службу правоохоронців, їхню роботу по боротьбі зі злочинністю та підтримання правопорядку, бажання допомогти і захистити. Найоригінальніші та найцікавіші малюнки прикрасили стенд, облаштований у приміщенні, де займаються.

Оглянули його та спілкувалися з юними талантами старший дільничний інспектор, капітан міліції Микола Томашук і старший лейтенант міліції Микола Гріджак. Вони з приємністю відзначили, що підростаюче покоління розуміє значення професії правоохоронця для нашого суспільства, розповіли про заходи щодо профілактики адміністративних та кримінальних правопорушень серед дітей.

 

Кожна дитяча робота заслуговувала на увагу та похвалу. Тож усі гуртківці отримали за свої старання приладдя для малювання та солодощі, візитівки з номерами телефонів дільничних інспекторів міста Рахова.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також