Рахівські платники навчались практичному застосуванню Податкового кодексу

11
0

Семінар на тему: «Нові ініціативи Державної податкової служби з удосконалення податкової системи. Практика застосування норм Податкового кодексу України» провели напередодні фахівці ДПІ в Рахівському районі.

Про актуальні питання оподаткування податком на прибуток підприємств в умовах останніх змін до Податкового кодексу розповіла начальник відділу оподаткування юридичних осіб ДПІ у Рахівському районі Н.Ластовичак.

Присутнім також нагадали уточнили умови застосування податкової соціальної пільги та порядок оподаткування доходів фізичних осіб, а також розповіли про переваги електронної форми звітування. Платники мали можливість отримати й індивідуальні консультації.

Наприкінці семінару заступник начальника ДПІ у Рахівському районі Тетяна Папарига нагадала платникам, що вони можуть висловити своє бачення реформування податкової служби. Або через скриньки для пропозицій, що встановлені у приміщенні інспекції, або через рубрику на веб-порталі ДПС України «Пропозиції щодо вдосконалення державної податкової політики».

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також