"Рахівському стрілку", який палив по поліції, загрожує до 15 років або довічне ув'язнення

15
4

Вчора суд обрав міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою на два місяці.

Правоохоронці зазначають, 53-річному жителю с.Видричка Рахівського району, також було висунуто нове обвинувачення – в незаконному зберіганні вогнепальної зброї.

Нагадаємо, у вівторок 22 листопада, п'яний закарпатець, поранив з автомата Калашникова 23-річного лейтенанта поліції. На пораненого правоохоронця, якому кулі роздробили кисть руки, чекають складні операції в обласній лікарні.

Пяного зловмисника відразу ж затримала поліція. Спершу він перебував в ІТТ, а відтепер, згідно з рішенням суду, два місяці перебуватиме в СІЗО в м.Ужгороді.

— Окрім посягання на життя працівника правоохоронного органу (ст.348 Кримінального кодексу України), зловмиснику висунуто нове обвинувачення – за незаконне зберігання вогнепальної зброї (ст.263 ч.1 ККУ). Нагадаємо, в затриманого поліція вилучила автомат Калашникова й 23 патрони до нього. Номерне позначення на автоматі було стерто кустарним способом. Походження зброї повинно встановити слідство, — пише відділ комунікації поліції Закарпатської областію

За замах на життя правоохоронця чоловіку загрожує від 9 до 15 років, або й довічне позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Коментарі

Б
батя

зато шо пліцейського ранили та 15 або довічно а за то шо в Сваляві чоловік жінку до смерті забив та лиш 5 років де справидливість???????

Ш
Шеф

Правду няню кажеш!!! за свиню і отсидіти не западло!!!

3
369

у Видричках і голова міг бігати з калашом

М
Мукачівець

Вилазить бидло на поверхню...

Читайте також