Рахівський Автомайдан грав у трембіти та навідувався до регіоналів (ФОТО, ВІДЕО)

20
3

У неділю, 16 лютого, вдруге вирушив у дорогу Рахівський Автомайдан.

Нині у ньому взяло участь ще більше автомобілів. Розпочали шикувати колону символічно - у Центрі Європи, біля села Ділове. 

На марші по бездоріжжю до села Косівська Поляна зібралося 18 машин, а у гості до місцевого одіозного регіонала до Великого Бичкова дісталися вже на 22 автомобілях.

"Влада каже, що ми всі терористи, отож маєте "банду", - сміються самі рахівчани. - Наша "Автобанда"  стала іще більшою!"

До речі, найбільше, що надихає - це неабияка підтримка селян гірської Рахівщини, і молоді, і людей похилого віку. У Косівській Поляні Автомайдан чекали цілий тиждень - а отже на мітинг вийшло все село. Вітали і музиканти - заграли на трембіті для підтримки бойового духа сучасних "опришків". А для того, аби зібрати гроші на підтримку Майдану в столиці навіть вишукувалася черга. Людей ніхто не примушував - давали від душі, хто скільки міг. Лише для того, аби встояв головний Майдан України!

Через село Луг дісталися і Великого Бичкова. Там автомайданівці виявили бажання поспілкуватися "про політичну обстановку" з місцевим представником Партії бандитів та злодюг, депутатом райради Йосипом Луцаком. Однак останній до людей так і не вийшов - мабуть, що повідомити йому було нічого.

Автомайдан Рахівщини також зупинився біля сільради смт. В Бичків, аби оголосити про майбутній мітинг. Завершилася недільна акція в Центрі Європи біля колиби, що належить члену фракції ПР в райраді В.Шорбану. Йому нагадали про обіцянки вийти зі злодійської партії та підтримати народ.

Вже нема сумнівів – наступний авторейд  на Рахівщині буде ще більш масовішим. 

Мукачево.net

Коментарі

Р
рахів

ну так то самі опозиціонери і їздили. чи ви справді вірите, що то прості рахівчани, ніяк не пов"язані із опозиційними партіями? не будьте такими наївними...

С
Студент

А чого до опозиціонерів у гості не заїхали?

П
Петя

На Закарпатті лише за жінок хлопці можуть пики один одному наквасити, а так - не дуже... Ми толерантні! То добре! ))

Читайте також