Рахівський лікар долікував чоловіка до ампутації ноги (ВІДЕО)

28
3

Чоловік жалівся на біль у нозі при відкритому переломі, але лікар-травматолог запевняв його, що це звичне явище.

На четвертий день, коли хворого оглянули інші лікарі - у хлопця вже почалася гангрена. 29-річний Павло звикає жити з фантомним болем у нозі, якої більше немає., йдеться у сюжеті ТСН.

Наприкінці серпня чоловік врізався на мопеді в бетонну загорожу. Найбільше постраждала ліва нога. 

Коментарі

Ю
Юрко

Чого Зотова нич про сімейку Балаж не каже? Жодного репортажу нема чому? Мабуть тому що Балажка купила Зотову! Чого Балажку стару та малу не посадять? Зробіть репораж по Балажкам, суд що буде над малою 18 чісла в 10.00 та над старою 22 чісла! Чи правда шо мала Балажка зробила справку що Вона вагітна, і з судею вже домовлено про условне?

В
віталька

Ем,"втрата посади або 2 роки".Тобто,2 роки/3 інваліда=243,3 дні за кожного скаліченого.Панове, ви можете і далі схавати то, що вас самим наглим чином покалічили, або навідатися до цього "лікаря", і компенсувати ваше каліцтво адекватно.Скажімо не самому "лікарю", а його мамі/сестрі/брату/дітям ітд. Або ще варіант-кожне каліцтво=1 млн. грн. і більше. Хай вибирає.

І
іван

А що такі в нас лікарі, взяти наприклад Балажкину дочку Балаж Н.Б. буха за кермом вбила декілька людей, та багатьох покалічила і нич не сидить за гратами, ходить по кафешкам як ни в чому, та то ще мало суд ще не скінчився а Вона зараз поступила на кандидата наук, цей неук! Тобто Вона вже знае наперед що сидіти не буде бо мамка суді забошляла! Отак і жевемо с продажними судями ак Придачук О.А.

Читайте також