Ракошинська громада підтримала учасника АТО (ВІДЕО)

11
4

Він повернувся в рідне село на 10 днів.

За кошти небайдужих підприємців 30-річного чоловіка, який має дружину і дитину, підготували до наступної поїздки на Схід України. Що саме придбали дивіться далі.

Спорядили бійця в зону АТО. Після повернення додому односельчанина зі Сходу України, який провів там два місяці, небайдужі ракошинці вирішили наступного разу не відпускати його без надійного спорядження. Берци, спальний мішок, бушлат, камуфляжні зимові штани, тактичні окуляри і балаклава, яку використовують не для приховання обличчя, а для тепла і захисту. Все це ракошинець, він же учасник АТО, якому і всім військовим заборонили виступати перед ЗМІ, вибрав для себе сам. Разом із членами виконкому підприємці вирішили на цьому не зупинятися і по можливості забезпечити ще 4 ракошинців, які воюють на Сході всім, чого вони потребують. Хлопці, молоді, сором’язливі каже сільський голова – багато не просять. Така допомога – мізерна, каже сільський голова, але бійці називають її безцінною, адже небайдужість односельців і їх підтримка сьогодні як ніколи важлива. Василь Коштура запевнив, що разом із депутатами він подбає, аби кожен учасник АТО Ракошинської сільради отримали одноразову грошову допопомогу за свій героїзм і неабиякий патріотизм.

М-Студіо

Коментарі

Ф
фері

хлопці,при чім тут голова села? чулувік каже-помогли підприємці та члени виконкому.А хто їх організує,як не голова...най вас жаба не давить...зробіть шось ліпшой-та пак говоріть. Про такой не гріх говорити,се мавуть знати.

Ж
Житель

У нас в пацканьові підприємець сам купив бронижелет для воіна Ато і нико про це у телевізорі не говорить,подякували і на тому все. А тут шо не подумають нарас камеру.піарщики

С
Селянин

Скоро вибори готовить собі почву бо пролетить навірно на цей раз

Ч
Читач

Да ракошинський голова мегазірка,крім нього більше жодну сільраду не показують.таке враження що в мукачівському районі лиш ракошинська сільрада є,не думаю що другі не допомагають.хочеш помогти зроби це мовчки а не постійно хвалитися в мукачево нет

Читайте також