Ратушняк просить парламент розпустити ненависну йому Закарпатську облраду

9
2

за допомогою провладної більшості

Депутати Ужгородської міської ради ухвалили звернення до Верховної Ради України з проханням прийняти рішення про розпуск та проведення позачергових виборів Закарпатської обласної ради. Таке рішення вони проголосували сьогодні, 12 грудня, під час сесії міськради. `За` висловились 38 обранців із 46 присутніх в залі.

Звернення міських обранців підтримав і присутній в залі депутат облради від БЮТ Віталій Постолакі. Проте він зазначив, що не уповноважений висловлювати позицію Блоку Тимошенко, а підтримує згадане рішення як депутат облради і як громадянин.

Мер міста Сергій Ратушняк звинуватив обласну раду в `неодноразовому порушуванні Конституції та Закони України`. Серед таких рішень він назвав ухвалу обласних депутатів, якою було заблоковано в місті будівництво аквапарку, також він поставив у провину облраді рішення про визнання національності `русин` на території області, чим, на його думку, рада сприяла антидержавним сепаратистським угрупуванням.

Сергій Ратушняк також закинув обласній раді, що та так і не відповіла на клопотання міськради повернути у власність громади міста Ужгородський замок. І насамкінець С.Ратушняк нагадав обласній раді рішення про передачу ряду санаторіїв області, Музею лісу і сплаву та інфраструктури парку `Синевир` у комунальну власність області.

`Їх треба розпустити, хай переоберуться і в новому складі не будуть займатися розподілом замків й урочищ`, - сказав Сергій Ратушняк. Він вчергове звинуватив Віктора Балогу. З його слів, `обласну раду використовують для того, аби перетворити Закарпаття у Завидівське князівство`.


Коментарі

X
xxx

Балога дуже много зробив і для Закарпаття,і для Мукачева............,Ужгород без газу,у смітті,тільки аквапарку нехвата,най ліпше Завидовськое буде,но не ужгородське князівство

С
спостерігач

може всіх розпустити щоб немішали українцям жити

Читайте також