Ратушняк видав доньку за викладача (ФОТО)

115
16

Сьогодні, 21 липня, виходить заміж донька екс-мера Ужгорода Сергія Ратушняка Сімона.

За інформацією членів родини, дівчина закінчила 3 курс університету і виходить заміж за свого викладача – доцента юридичного факультету Ужгородського національного університету Івана Сливича. Різниця у віці між нареченим і його студенткою – понад 10 років.

 

На фото Сергій Ратушняк у колі сім'ї

Коментарі

О
Олена

Не заборонено, але є в нас у суспільстві певні етичні норми щодо відношення студентів і викладачів...

О
Олені

А викладачам заборонено одружуватись на своїх студентах? А керівникам на підлеглих? А продавцям на покупцях? Щоб тобі було спокійніше - рахуй, що це студентка бере за чоловіка викладача.

О
Олена

а як з приводу зв"язків викладача зі студенткою, чи на майбутнього зятя Ратушняка викладацький етикет не поширюється?

С
Саша

2 Невідоме: А Ви власне чому так розхвилювалися? Таке враження що Вам майбільше всіх треба. Ну надрукували, люди почитали і забули, а Ви тут прямо піною у рота сходите. Почитайте інші інтернет-портали, і не таке друкують, буквально кожен крок, і тд, і всьо нормально. Якщо людина більш-менш відома, то про неї завжди будуть говорити, і не завжди тільки саме хороше (хоча в цій статті я не бачу нічого поганого). Зрозуміло що чимісь Вас це зачепило, але роздування ціеї статті нічого все рівно не змінить.

Н
Невідоме

Ну бачу Вам всерівно на думку читачів, що ж продовжуйте в тому ж дусі!

РМ
Редакція Мукачево.net

Ми не побачили нічого зухвалого у тексті ЗІКу, тому і передрукували його. Продовжувати дану дискусію - потреби не бачимо. Є правовий порядок відповідальності за розповсюдження інформації. Наші дії не суперечать, а навпаки - чітко відповідають законодавству України.

Н
Невідоме

А ви вже настільки не поважаєте читачів, що навіть не звернули увагу на зухвалість написаного ЗІК, і просто передрукували статтю!

Н
Невідоме

to Вікторія: хотілося б подивитися на Вашу реакцію, якби таке написали про Ваше особисте життя. Дочка п.Ратушняка немає відношення до його публічності! Якщо на те пішло, редактор даного ресурсу теж в деякій мірі тут публічна людина, про себе він такого не написав би.

РМ
Редакція Мукачево.net

Питання не до нас з приводу окремих моментів змісту новини, оскільки авторські права на неї належать ЗІК - Західній інформаційній корпорації, на яку ми і посилаємося (гіперпосилання на першоджерело було розміщене відразу з публікацією даної новини). Відповідальність, яку несе редакція, - це відповідальність за розміщення цієї інформації. Ми від неї не відмовляємося: є новина, у якої є першоджерело. Ми розмістили цю новину, бо довіряємо ЗІКу як авторитетному першоджерелу, і вважаємо, що ця інформація - новина - становить інтерес для наших читачів.

Н
Невідоме

Відхрещуватися від того, що самі зробили, це теж саме, що продавати в магазині несвіжих курей, а в разі, якщо покупець отруїться, говорити: а ми за них не відповідаємо, ми їх на складі купили!! Чекаю на Вашу відповідь!

В
Вікторія

А я рахую, що пан Ратушняк - публічна людина, тому і нічого дивуватись, що про нього та його сім"ю друкують новини. Таке життя в публічних людей. А Мукачево.net має повне право друкувати такі новини, оскільки являється інформаційним ресурсом.

Н
Невідоме

Як це питання не до Вас?? Ви виставили тут цю статтю, значить ви за неї відповідаєте!! Чи я не права??

РМ
Редакція Мукачево.net

Шановні наші читачі. Дана новина є передруком із ЗІК, як правильно вказав один з читачів. На нього ми і посилаємося (див. уважніше джерело). Там же вказано звідки і фото взяте. Тому про вік, різницю в нього і т.д. - це не зовсім до нас.

З
Зелені

"Різниця у віці між нареченим і його студенткою " Админ, прекращай язвить. Это у тебя на свадьбе будут жених и студентка, а у них невеста. И не стоит акцентировать на разнице в возрасте, это к тебе не имеет абсолютно никакого отношения. Или тебя жаба давит, что такая привлекательная и богатая девушка досталась не тебе?

Н
Невідоме

Скажіть ,будь-ласка, а яка Вам різниця скільки років між ними??? І взагалі чому ви лізите в їх справи?? І це не мер видав дочку, а вона сама по своєму бажанню виходить заміж. Він мій викладач, а вона моя однокурсниця, тому не Вам судити. Крім того, навчіться взагалі поважати чуже приватне життя! Якщо вже так, тоді виставте саттю про те з ким ви "спите", шановний редакторе, ми теж посміємося тут в коментарях про те з ким, де і коли?? Слабо?? Якщо так, то, будь-ласка, слідкуйте за тим, що ви пишете! На Вас за це в суд можна подати, я їх місці я б так і зробила! П.С. До всього статтю ви вкрали, як не соромно! http://zik.ua/ua/news/2011/07/21/299810

К
Ксюша

А що тут такого?

Читайте також