Районна влада Мукачівщини

8
0

вшанувала працівників галузі охорони здоров’я

Районна влада Мукачівщини вшанувала працівників галузі охорони здоров’я з наступаючим святом – Днем медичного працівника. З цієї нагоди сьогодні у великому залі райдержадміністрації  відбулися урочисті збори та святковий концерт. Від імені голови Мукачівської районної державної адміністрації Іллі Токаря медиків району привітав перший заступник голови райдержадміністрації Василь Пашкуляк. Відзначаючи постійну подвижницьку працю представників охорони здоров’я він  зазначив, що районна влада Мукачівщини не залишається осторонь вирішення проблем медичної галузі. Райдержадміністрація та районна рада  постійно працюють над тим, аби забезпечити медичні заклади сучасними лікувально-діагностичними апаратами та підвищити соціальний статус медичних працівників. Тому одним із пріоритетних напрямків діяльності районної влади є покращення фінансування цієї надзвичайно важливої галузі. Зокрема, цьогорічний бюджет охорони здоров’я становить понад двадцять дев’ять мільйонів гривень, а це майже на третину більше, аніж торік. 

     Від голови Мукачівської районної ради Івана Михайла та депутатського корпусу райради присутніх на святі медиків поздоровив  заступник голови райради Василь Бігунець. Він відзначив, що „професія медика – найгуманніша, адже саме вони виконують свій професійний обов’язок, беручи на себе тягар людського болю і страждань”. Василь Бігунець побажав усім працівникам галузі медицини щастя, добра і благополуччя та професійного  успіху. 

    Представники районної влади не обмежилися привітаннями і окрім традиційних грамот, подяк  та квітів відзначили окремих представників медицини  цінними подарунками. Зокрема від голови Мукачівської районної державної адміністрації Іллі Токаря вручено 57 радіотелефонів, а Форношському фельдшерсько-акушерському пункту за участь в обласному конкурсі на звання кращого ФАПу подарований велосипед. Колективу районної санітарно – епідеміологічної служби вручений комп’ютер.

 Також не обійшов увагою представників однієї з найгуманніших професій перший заступник голови Закарпатської обласної державної адміністрації Іван Балога. З нагоди свята він передав для шістьох медичних працівників району  у подарунок – кавоварки, повідомили в управління з питань внутрішньої політики Мукачівської РДА.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також