Разом із заробітчанами на Закарпатті їде і курс валют – вгору

3
6

Пройшли свята, а з ними розпочався відтік заробітчан. Цікаво, що із відтоком людей курс валют просто підвищився із шаленою швидкістю.

Станом на 7 січня за долар просили в середньому – 28,03. За євро – 32. А за тисячу форинтів – 99 гривень. Пройшло чотири дні, а долар піднявся до 28,30. У деяких обмінниках можна придбати на десять копійок дешевше.

Євро коштує – 32,40. А форинт перевалив за сто.

У Національному банку України, станом на 11 січня встановлено наступні курси: долар США – 28,27 грн., ЄВРО – 32,60 грн., угорський форінт – 101 грн.

Коментарі

9
911

Не варто пан1кувати!!!! Долар по 28 можна спок1йно купити! А р1зниця в 25 коп1йок - бо саме 27,75 курс був пару дн1в тому - не така велика трагед1я.

2
22,44

У закарпатськів области,незалежно від влади проблема заробітчанства,має історію років 120.І нічого поганого у тому не має.І валюта заробітчан по справжньому дорпомагає Україні.Кацапоголові дуже на заробітчан сердяться.Вони ж це не врахували при окупації Криму,і подальшоі війни.Дибіли б...ть.

Б
Балого

Башки коли будуть роздавпти??на майдан будеш вести зброд ??

А
абориген

Прийятний вимушено курс-8,а 20+най верне порох,які вкрав з яцеком.

Р
Рем

Не журіться: під вибори претенденти на посаду президента почнуть із офшорів завозити долларовий кеш в Україну для скупки голосів лохотрата. До виборів ще не раз побачимо качелі в діапазоні 27-28 грн/доллар

Г
Гривня

Ви нам открили америку!Ми це вже спостерігаємо десятки років!Подібно,але не так значуще,спостерігатимемо перед і після Пасхи.Валютні бариги наварять міліони.А заробітчани будуть кричати,що вони утримують економіку України!Лише дурень може цьому повірити!Заробітчани утримують бариг,торгашів і закордонного виробника!

Читайте також