Реакція на образу мами: Подробиці бійки в школі на Тячівщині

65
4

1 березня в соцмережах з'явилося відео бійки між хлопцем та дівчиною в одній зі шкіл Тячівщини. За справу взялися правоохоронці, які вже з'ясували деталі інциденту.

Як повідомили в поліції Закарпаття, бійка почалася між двома дівчатами. Їх спробував розборонити однокласник, однак одна з дівчат почала його ображати та нецензурно висловлюватися про матір хлопця — це і спровокувало подальші дії неповнолітнього.

З цього моменту інший однокласник почав усе знімати на відео, яке в подальшому і потрапило в Інтернет. За попередньою інформацією, жоден з учасників бійки не отримав тілесних ушкоджень.

Правоохоронцям стало відомо, що після інциденту у школі було скликано батьківські збори. Відповідно дирекції та педколективу було відомо про подію. В результаті, за неповідомлення про факт булінгу у навчальному закладі, на директорку поліцейські склали адміністративний протокол за статтею 173-4 КУпАП.

Саму подію слідчі Тячівського районного відділу поліції кваліфікували за ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України, тобто хуліганство.

З працівниками освітнього закладу, школярами та їх батьками поліцейські проводять необхідні слідчі дії. До справи також залучили співробітників ювенальної превенції.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Е
едельвкйс

так то із-за вишки 5g, яка в попередніх новинах фігурує, відбулося. випромінювання спровокувало агресію і почалася бійка, а той шо знімав, то він не усвідомлюючи, став ретранслятором 5джі, от і сталось неподобство в гірському регіоні

СА
Сесе ай

О....кунімени набігли....За маму,мав юй пурвати лохматку на паздірья..

О
Олексiй

Отака бидлота росте, що дівчат ізбиває, а друга бидлота замість того щоб заступитися це на камеру знімає!

В
Вася

Ага-ага, матір образила... А сестру не образила? Просто хотів тупий селюк на комусь самоствердитися.

Читайте також