Red Hot Chili Peppers приїдуть у Київ

13
0

Інформація про те, що культова фанк-рок-група Red Hot Chili Peppers приїде до Києва - підтвердилася.

Так, як свідчить офіційний сайт групи, в календарі їх світового турне з'явився Київ.

Red Hot Chili Peppers виступить у столиці України 25 липня на НСК Олімпійський.
 
Зазначимо, що наприкінці жовтня бас-гітарист колективу Майкл Flea Бальзарі повідомив у своєму Twitter, що RHCP збирається приїхати до Києва.
 
Раніше повідомлялося про те, що 16 жовтня соліст Red Hot Chili Peppers Ентоні Кідіс на концерті в Роттердамі намотав на мікрофонну стійку український прапор, кинутий на сцену київськими фанатами групи.
 
А за тиждень до цього концерту з музикантами легендарної групи зустрівся чемпіон з боксу українець Володимир Кличко. Всесвітньо відомий спортсмен є великим шанувальником RHCP і виходить на ринг під їхню пісню Can't stop. Під час зустрічі він подарував музикантам боксерські рукавички зі своїм автографом.
 
Red Hot Chili Peppers - американська фанк-рок-група, заснована в 1983 році в Каліфорнії вокалістом Ентоні Кідіс, басистом Майклом Белзарі (більше відомим як Флі), гітаристом Хіллела Словаком і барабанщиком Джеком Аіронсом. У музиці поєднуються елементи альтернативного року, фанку, панк-року і психоделічної музики. Володіє 7 преміями Греммі. У всьому світі продано більше 85 мільйонів копій їх альбомів.
 
У серпні 2011 року вийшов перший за п'ять років і десятий за рахунком, студійний альбом Red Hot Chili Peppers - I'm With You. Він став першим диском з новим гітаристом Джошем Клінгхоффер, який прийшов в RHCP в 2009 році на зміну Джону Фрусчанте.
 
Обкладинку для нового альбому Red Hot Chili Peppers створив скандально відомий британський художник Деміен Хьорст.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також