Редактори наших районок знову поговорили

4
0

про роздержавлення

Минулого тижня в Ужгородському прес-клуб проходив тренінг для редакторів районних ЗМІ, на якому розглядались правові аспекти роздержавлення друкованих мас-медіа. Захід відбувався в рамах проекту прес-клубу «Тренінгова допомога для комунальних та державних ЗМІ» за підтримки Посольства США в Україні.

Редакторів, які приїхали з різних районів області цікавили насамперед правила оформлення установчих документів, особливості оподаткування підприємств. Про все це детально розповіла учасникам тренінгу юрист прес-клубу, адвокат, викладач юридичного факультету УжНУ Анастасія Бачинська. Розмова йшла також про сучасні організаційно-правові форми господарювання, проблему працевлаштування інвалідів у невеликих редакціях. Журналістів цікавили питання юридичного оформлення земельних ділянок, що знаходяться безпосередньо біля редакцій. Окремий розділ тренінгу був присвячений обговоренню способів судового захисту журналістів (цивільні та адміністративні процеси).

Редактори різних видань мали нагоду обмінятися думками щодо перспектив виходу видань без державної підтримки, поділитися досвідом пошуку рекламодавців та інвесторів, повідомили з Ужгородського прес-клубу.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також