Реформа від Мінфіну: податки хочуть стягувати з усіх квартир і будинків

11
16

Міністерство фінансів України в рамках реформування податкової системи пропонує змінити систему оподаткування нерухомості та стягувати податок з усіх будинків і квартир, а також із промислових і складських об'єктів.

Такі дані містяться в оприлюдненому Мінфіном проекті Податкового кодексу.

Згідно з документом, квартири площею більш як 300 кв. м і житлові будинки площею понад 500 кв. м будуть обкладатися податком за фіксованою ставкою - 25 тис. грн на рік, інформує УНІАН.

При цьому для об'єктів житлової нерухомості, які мають меншу площу, визначати ставку податку Мінфін пропонує місцевим радам у межах від 0 до 3% від мінімальної заробітної плати за 1 кв. м площі.

Крім того, міністерство пропонує позбавити податкових пільг власників промислових об'єктів і складських приміщень. Ставка податку для них становитиме до 3% від мінімальної заробітної плати за 1 кв. м площі.

Коментарі

Д6
до 666

РЕСПЕКТ ЗА ССЫЛКУ!!!

D
Dark

До "До "до Василя"" - які копійки???? порахуйте: 3% від мінімалки - приблизно 30грн. помнож на квартиру 60 квадратів = 1800 грн. це копійки для людей з зарплатою 1200 грн?????

6
666

https://www.youtube.com/watch?v=uchfgpJqn-Q

Р
реальність

"Наша" така "близька" Європа і США примусять Україну прийняти всіх тих Сирійців, Афганців, Сомалійців і ним подібних на лишні кв.метри, що ми загорбатили своїми мозолями. А "наша чудова влада" заставить нас їх обходити, кормити та і ще одне місце підтирати, бо "вона" так забрехалася перед Заходом і США, що здасть свій власний народ у рабство, що і оком не моргне, хоча ми уже у них і так РАБИ.

ЕУ
Европа уже совсем близко..

1

ДЗ
До заможного До "до Василя"

Копіки будеш платити як тя заселять у п*ятизвіздний готель у Германії як чучмеків сірійських які туда утікауть. А людям котрі нигда не майданили, і сі копійки є гроші. Бо типирька кажда копійка на щотови. Який зажиточний найшовся, десять гривнів то є му копійки

Д"
До "до Василя"

Тим у кого меньше - копiйки треба платити . I кiть на то пiшло- дужесь те хотiли у Европу, вот i платiть Тепер за вшитко як у ЕвропI

ДВ
до василя

Василю, піди брови обстрижи би нич не кліпаш. Там і для тих у кого менше як 500. Читай по буквам, не спіши

В
Василь

Всi так возмутилися, шо мож подумати шо у вас у всiх будинки по 500 квадратiв i бiльше

М
Маня

Ще ся много обстало. Мости наприклад. Накладуть платні шлагбауми на мости через Латорицю

U
Uncle

А щи машини ся обстали

U
Uncle

Щи у нас ся шо обстає не обкладене податком????

ЄЄ
Єуропейцям Єуропейське

Сеня маладца. Втілює всі Єуропейські мрії. Зарплатню теж вже собі підняв. Сеня справжній Єуропеєць

П
Пiштi

Гойра Украина хотiлисьте жити по новому получайте Европейське прожиття!!!!Сеня браво!!!!!

Ф
фийом

обисьте поздихали сукккк.

A
Alex

Депутати Чернівецької міської ради розширили площу нерухомості, яка не підлягає оподаткуванню. Відтак квартири, площею до 120 квадратних метрів, будинки до 250 квадратних метрів не оподатковуватимуть. А для тих, хто має і квартиру і будинок, пільговими будуть 370 квадратних метрів.

Читайте також