Регіонал Бушко запевнив, що вони з однопартійцями не колядують

8
5

У Партії регіонів попросили закарпатських підприємців дзвонити до обласного штабу, якщо хтось від їхнього імені вимагатиме гроші на вибори.

«Це так зване «колядування» «регіоналів» чистої води чергова провокація. Дивно, що журналісти абсолютно не враховують такий варіант. Думаю, що гроші збирають ті, кому вони згодом стануть у пригоді для купівлі голосів», - прокоментував з натяком заступник голови Закарпатської обласної організації Партії регіонів останню заяву нардепа від БЮТ Олександра Сочки. 

На думку Бушка, усі знають, що ПР є найбільш численною в області, і у «регіоналів» нема потреби просити милостиню: «Крім того, ні для кого не секрет, що більшість крупних бізнесменів Закарпаття — члени Партії регіонів. Тому проблем із фінансуванням у нас нема».

Нагадаємо, що нещодавно закарпатські «регіонали» засвітилися з спробою зібрати інформацію про бюджетників Ужгорода. 

Коментарі

ВМ
Великий МАО

До ОГО а школу назвати можете чи знову ля-ля

КФ
кнур фунтік

а жрать ой как хочеца

D
dyr

Їм самі носять.

О
Ого!!!

"На думку Бушка, усі знають, що ПР є найбільш численною в області" Він шо??? недружить з головою??? Сестра у мене вчитель, їй сказали, або у партію "ПР" або шукай іншу роботу!!! Ось воно... уявна більшість, та кольорові сни Партії Ригівонів!

П
підприємець

В тому то і суть,що багатим завжди мало.Але суть не в цьому, а суть в тому, що те ,про що пан Бушко так заперечує- то є правда, і ніяка не провокація.Так як підприємці просто так не будуть писати і говорити в голос про так званий рекет з боку ПР.Скільки пишуть та показують ЗМІ про кричущі факти поборів з підприємців, отже ні в кого і не виникає сумніву , що такі факти мають місце...

Читайте також