"Регіонал-карлик" Бушко пішов проти Януковича

12
19

Прес-служба нардепа розповсюдила його заяву, в якій той прогнозує собі долю Ігоря Маркова.

Частина нардепів з фракції Партії регіонів, які виступають проти підписання угоди про асоціацію з ЄС, припускають, що через таку позицію можуть бути позбавлені мандатів.

"Підписувати угоду не можна, тому що вона суперечить Конституції України. Переконаний, що і європейська сторона, і українська, нарешті зрозуміють, що підписувати неконституційну угоду - незаконно", - додав він.

Нардеп припускає, що після його заяви вище партійне керівництво також може позбавити депутатського мандату, як це було з колегою Ігорем Марковим.

"Розділяю його позицію. Він виступав проти підписання угоди. У мене запитання до президента: а як же тоді прагнення виконати передвиборчі обіцянки цієї партії перед кожним виборцем півдня-сходу?", - зазначив нардеп.

При цьому він висловив переконання, що "на наступному пленарному тижні з уст спікера Верховної ради пролунає не одна "показова" заява про позбавлення депутатства чи виключення із фракції ПР".

Цікаво, що Іван Бушко за даними мережі ОПОРА підтримав усі євроінтеграційні законопроекти та рішення.

Інша цікава деталь: цю заяву закарпатського регіонала досі не оприлюднив жоден з прорегіональних сайтів Закарпаття, у тому числі тих, які керуються безпосереднього прес-службою депутата.

Коментарі

Н
Ніна

Ніякий не карлик, як так Балозі впоперек горла стоїть. Значить всьо добре робить, от йому і не любиться. А чого ж ви, шановні "професіонали", нічого по його Бушковій прес-конференції не дали? Була ж така. Навряд чи від вас нікого там не було. Чи просто редакційна політика не пропустила здорових аргументів?

П
Політолог

Так провокація проти Бушка дає моральне право Жаливі на супер провокацію проти Балоги. Жалива щось зараз утне, щось писець.

М
Маня

І ще. а балога тоже мені гігант фейсбучної думки. )

М
Маня

І ще. а балога тоже мені гігант фейсбучної думки. )

М
Маня

Нда... Якою ж занозою він сидить балогам чи то в оці,чи то в якомусь іншому місці))) не годен вітько пережити, що він його обскакав. але тому і обскакав, бо може відкрито говорит, а болога лиш то і може, що чужими мозгами жити, писати і говорити. зато пропіарили дай боже))) не того, очевидно, хотіли

Л
Лойчі

Регіонал- карлик:))))). Це до чого??? Тоді вихдить що ЄЦовець Балога велетень:)))))????? Політичний Амбал Балога!

F
Fredy

Мук.нет, а не сильно ви почали розкидуватись епітетами? Хто там із вас "єцунчик-гігант", що дозволяє собі такі вислови?Дімка, модеруй хоч трошки "польоти фантазії" своїх дописувачів

0
007

Йо-йой. Нараз видко коли регіонали нароблять шось, то нараз прискакує Жалива і начинає переводити стрілки на Балогу, одводячи очі людей од регіональчиків.

А
АНАЛІТИК

І ЗНОВУ БАЛОГА ЗРОБИВ БЕЗКОШТОВНИЙ ПІАР БУШКУ! БАЛОГА БОЇТЬСЯ БУШКА! І ЧИМ ДАЛІ ТИМ ЦЕ СТАЄ ВСЕ ЗРОЗУМІЛІШИМ!

І
Ілля

Забагато собі у своїх висловлюваннях дозволяє мукачево.нет. хто у якій би партії не був, вони там не стадо і не роботи. і кожен має право на власну позицію і думку - це гарантує нам конституція. А перекручувати і тлумачити висловлювання у вигідному світлі - це "справді професійна" журналістика, годі і говорити...

К
коментатору

какого только хера твои земляки едут бетон мешать до видсталои России? целыми бригадами выезжают... ааааааа....тебе, видимо они похеру...ты свою гузицю пристроил дома...

МС
Микола Староста(Жалива)

Заяви ніякої не було,все це придумали балогівські піарщики, але вони тупорилі тому, що тільки зробили Бушку піар.

В
виборець

я в шоці з мукачево нет.... ну скільки можна??? що за заголовок??? який карлик??? якщо вже лижите сраку іванові балозі і намагаєтеся хоч якось переконати його в тому, що він насправді не продув вибори, як останній ідіот, то принаймні не робіть це так примітивно. принижувати свого політичного конкурента подібними фразами та статтями... це починає нагадувати дитячий садок. один іванко образився на другого, бо той краще віршик вивчив. подуріли люди. смішно тільки дивитися на те, як тужанський одразу побіг під постом бушка у фейсбуці кидати посилання на такі ж статті, як і оця. видно, зарплату чоловікові підняли, то відробляє тепер, як тільки може. цікаво, що далі. до чого ще дійдуть наші генії-"журналісти"???

В
Варошський

Молодець Бушко... Не побоявся. Правильно, треба раз подумати, шо нам дасть тута асціація, кроме проблем з Російов.

ІІ
Іван Іванович

Цікава новина. Але Ви помилаєтеся в тому, що він карлик бо був би карликом таких заяв би не робив або взагалі мовчав би.

П
Петя

Присоединяюсь к ребятам - позор нашим депутатам.

П
Петя

Присоединяюсь к ребятам - позор нашим депутатам.

К
Коментатор

Першим почав Шуфрич;) Щось "наші" закарпатські риги, а фактично колишні есдеки, дивно себе ведуть. Жити в Закарпатті і прагнути до відсталої Росії - чиста шизофренія. Заберуть мандати - знайдуть реґіонали більш поступливих до курсу свого керманича. "То невеликая потеря - теряют больше иногда" (с)

W
Wolf

Бушко, неконституційно ти став депутатом! Ти зрадив Закарпатців!!! Нам тут Європа потрібна!!! Вали собі в рассєю і там конституційність відстоюй! Комуняка недобитий!

Читайте також