«Регіонал» Ледида не хоче ділитися округами ні з ким, окрім Єдиного Центру

14
25

В останньому інтер’ю телеканалу «Тиса» керівник обласного осередку Партії регіонів підтвердив домовленості між двома політичними силами щодо розподілу кандидатів за округами.

«Після того, як будуть нарізані округи згідно з новим законодавством про вибори, тоді почнуться політичні перемовини щодо тих чи інших кандидатур по тому чи іншому округу. Але домовленості, які були попередньо досягнуті – 3 кандидати від Єдиного Центру, 3 від Партії регіонів – це наша позиція, ми її не змінюватимемо і так підемо на вибори», – зауважив Олександр Ледида.

 

За його словами, політичні лідери Закарпаття усім відомі, і дуже важко буде комусь новому перемогти на виборах.

Коментарі

Л
Лекс

Народ заслуговує на ту владу яку він обирає. Якщо і надалі будемо продавати свій голос за гроші, то й жити будемо так як останні 20 років, та ще й гірше, бо тепер при владі злодії та бандюки які думають лишень про свої кишені. Та й ніяк не можу зрозуміти тих хто готовий продатись за 500 чи навіть 1000 гривень. Візьміть гроші ( бо це вкрадені від вас ), але ж голосуйте по розуму. за нові сили які зявляються на політичній та громадській арені.

МС
Мешканець Сваляви Уважному

У них не один IP, а одна мережа, мабуть в одній структурі працюють.

МС
Мешканець Сваляви

На місцевих виборах голосував за Фрон Змін безплатно, якщо не дадуть гроші то знову проголосую, а якщо запропонують від Єдиного Центру 500 грн то проголосую за них, так хоч щось буду мати

Н
незалежний

Пан Ледида дуже хороший менеджер і славна людина. На цій посаді у Краї йому альтернативи немає.

Ш
Шандор

Тать що ся гризете? Беріт усьо що дают і від єдних і від других а голосуйте за кого хочете. Регіонали так ся догаздовали що кого не звідаю нитко за них чути ни хоче.

Ф
Федір

Гроші треба заробляти, а не чекати коли ти їх якісь злодії дают.Кілько на них прожиєш?Возьми калькулятор на порахуй собі шо твоя ціна - десь 25 копійок в день, а пак ся розгону вдарь головов у стовпа, який ти лох, шо коли тебе раз у 5 років звідают, як ти хочеш жити, а ти кажеш - мені давайте в день по 25 коп. і робіт шо хочете.

РМ
Редакція Мукачево.net

Коментар з гіперпосиланням на інший сайт видалено через порушення правил коментування.

У
Уважний

А чи не є мукачівець бувший подопічний клоуна фазикоша бо з дурчиком у них один і той же айпі? Юрку то ти?

МФ
Мукачівець Федорові

Не візьму гроші як на місцевих виборах, то що отримаю. А так хоч щось буду мати.

Ф
Федір

Мені лем шкода, шо маю таких земляків, як ти шо їх мож за копійки купити, як курву, а пак їх за тоті гроші мож 5 років дримбати

МФ
Мукачівець Федорові

Тобі шкода, чи тебе задавила жаба, що тобі не пропонували?

Ф
Федір

Мукачівець 03.01.2012 20:32 | IP: 46.118.7.xxx Я думаю, що за 500 грн можна свій голос продати.______________ Препав бись, марго збісна.500 защоканів ти дати, обисься вже нажер.

Д
дурчик

В Мукачеві в Балоги є серйозна опозиція Фазекош О., який хоче бути народним депутатом, тому там БЬалогові точно прийдеться розкошелитися

М
Мукачівець

Я думаю, що за 500 грн можна свій голос продати.

В
Вино

а де би нє по виноградову білоголубі наряди лиш так ходили од хижі до хижі

ВМ
відповідь мукачівця

То не Бушко, бо регіонали гроші не роздавали, а роздавав ЄЦ на місцевих виборах.

ТД
Та де до фраса!

Уткіть у бушка пятьсто гривень за голос?! Авби й штрімфлю розпоров, а більше сотні не потягне, неборак)

З
Знаючий

Кстаті да! януковичі уже списки поскладали кому і що давати і по скільки на лапу

ДМ
До мукачівця

то майже ти спутав з посланцями од регіонального Бушка

М
Мукачівець

Чому бред, в деяких районах обіцяють вже по 500 грн за голос за ЄЦ, та за депутата мажоритарника від ЄЦ на майбутніх виборах до ВР.

ДМ
До мукачівця

шо за брєд?

М
Мукачівець

Зараз вже дають по 50 грн, лише за те що підтверджують, що в 2010 голосували за ЄЦ, моїм батькам вже принесли.

Б
Борис

Тут важливо те, що Балога боїться за свою посаду. І не розумно думати, що Ледида чогось боїться, боїться Балога його партія не прохідна все що він може мати це Закарпаття під його впливом і то слід зазначити те, що очолює адміністрацію саме пан Ледида і влада в його руках, тож будьмо відверті, що про це просив пан Балога. Хоча я думаю на цих виборах він 100 грн. вже не відкрутиться, бо місцеві він тільки так і спромігся виграти.

Q
QQ

Це скоріш похоже на запрошення на танець , в даному регіоні не для ЕЦ важно партнерство, а для ПР, тому і вирішили 3:3 краще ніж ЕЦ 5, мадяри 1.

І
Іванко

А чому ніхто не запитає, яка позиція у Єдиного Центра щодо даного питання, чи вони навмисно нічого не говорять аби потім заявити, що вони нічого не знали про домовленості і вийдуть з перед виборами "білими та пухнастими".

Читайте також