Регіонал Олександр Ковач показав як треба кнопкодавити (ВІДЕО)

10
4

Заступник міського голови Ужгорода на останній сесії голосував відразу за трьох.

Такий рівень майстерності досі демонстрував тільки племінник губернатора Олександра Ледиди Віктор Ледіда на сесії Закарпатської облради.

Олександр Ковач допомагає Віктору Погорєлову з земельними питаннями. Саме ця сфера, в якій повсякчас виникають скандали, є профілем нашого героя.

Коментарі

S
sali

Саме на цій сесії розглядалось питання депутата обл.ради Володимира Чубірка від ЄЦ який підступно ,шляхом обману, відібрав в ужгородців приміщення хлібокомбінату,а тепер і земельну ділянку 1.4га на свою підставну фірму ,,граніт 3000'.Куди дивиться прокуратура?А І.Балога та Трикур в цей час посміхаються ,що знову вдало обдурили жителів міста над Ужем.

F
Fredy

Мук.нет напевно забуло, як їхні колеги з м-студіо засняли за цим непристойним ділом заст. Мукачівського міського голови галая о.ю. Але та новина чогось не набула розголосу та не була виділена жирним шрифтом. Сама обєктивність...

С
Саша

Виникає таке враження, що за це голосує тільки він. А хіба не ви обирали цих людей?

Ч
читач

Ось таким чином ці горе-депутати приймають незаконно рішення по землі, а потім люди, доведені до відчаю, підпалюють себе на площі перед ОДА.З низ треба і питати правоохоронцям, хто як голосував, навіть якщо рішення і колегіальне.Їх рішення, прийняті в незаконний спосіб,це свідома корупція проти своїх співгромадаян.

Читайте також