Регіонали кинули Деркача. Перевиборів на 71 окрузі не буде

13
7

Як повідомив виданню Коментарі, про це було домовлено з представника Партії регіонів у межах робочої групи парламентських фракцій, яка готує консолідований законопроект.

Його, припускає депутат, можуть розглянути вже наступного пленарного тижня.

Окрім відмови у проведенні перевиборів на 11 та 71 округах, як це пропонується в урядовому законопроекті, розробленому Мін'юстом, робоча група депутатів дійшла згоди про час проведення перевиборів на 5 проблемних округах - вересень цього року.

Коментарі

Т
таваріщ

то не регіонали кинули деркача, то просто балога знову дуже успішно поцьомав януковичу жопу:) він у нас у цьому питанні майстер, тому дивуватися нічого. подивимось, як він справлятиметься із роллю регіоналівського жополиза далі. цікаве кіно намічається, таваріщі:)

К
Келемен

Всіх Балог на гей-парад!

1
1

Просто дешевле купить ВР чем голоса в округе где выборы давно стали семейно-клановым бизнесом!

П
політик

скоріш за все балога просто вкотре вклонився януковичу. він розуміє, що жоден із братів чесно вибори там не виграє. а після парламентських виборів і виборів до обласної ради у них просто не лишилося гроші, щоб знову масово скуповувати голоси. а якщо ще повірити чуткам про проблеми з бізнесом... схоже, іншого виходу, окрім як знову поцілувати жопу кому треба, балога просто не знайшов. от і маємо те, що маємо.

А
автору

Бажане за дійчне видаєте.

№1

Мій Варіант!

К
Кордонець

Деркача точно не кинули! Є два варіанти: 1) Балога впав на коліна 2) вибори Будуть!

Читайте також