Регіонали розраховують зняти фаворита довиборів у облраду по Мукачеву

2
39

За інформацією Мукачево.net, ця стратегія схвалена як основна у міському штабі біло-голубих.

Як зазначив співрозмовник, у команді Івана Чубирка усвідомлюють, що перемогти у короткій кампанії ймовірного кандидата і фаворита перегонів Андрія Балогу шансів нема (соціологічний зріз показує різницю в кілька десятків відсотків).

Відтак, кандидат-регіонал свідомо зайняв вичікувальну позицію (активність рівняється нулю, окрім кількох бордів та участь в ефірі на Тисі), спрямувавши усі зусилля на пошук приводів, не обов'язково підтверджених фактами, для нагромадження заяв у міліцію з звинуваченнями на адресу свого конкурента. Ціль - створити тло та підстави для судових позовів або звернень до ТВК і ЦВК.

Активістами міського осередку ПР дано вказівку шукати навіть не стільки підстави для звернення до правоохоронців, скільки людей, готових це зробити.

У Чубирка розраховують на підтримку та вплив на судову систему з боку шовгора Віктора Медведчука, з яким він нещодавно мав розмову в ужгородському аеропорту.

Коментарі

Т
Тамара

Андрій -приємна молода людина. Вихованість, стриманість, уміння грамотно висловлюватись викликають позитивне ставлення до його особи.Мабуть, освіта за кордоном все-таки дає більше, ніж Мукачівське ПТУ або куплений диплом КНУ... З поміж усіх кандидатів я би проголосувала за нього.

Т
Тамара

Андрій -приємна молода людина. Вихованість, стриманість, уміння грамотно висловлюватись викликають позитивне ставлення до його особи.Мабуть, освіта за кордоном все-таки дає більше, ніж Мукачівське ПТУ або куплений диплом КНУ... З поміж усіх кандидатів я би проголосувала за нього.

П
патріот

А хто знає, кого пропонує ВО " Батьківщина", "Свобода" ??? Нічого щось не чути про їх кандидатів, бо прошлий раз Закарпатська обласна ТВК відмовила БЮТ у реєстрації нових депутатів облради, чи може Партія регіонів, та Єдиний центр обійдеться без опозиції???

Н
незаБалох

Не голусуйте за Балог, бо вони Вам усягде шлангбаумів накладуть(як біля Щодня), люди просніться!!!!

F
Fredy

Махно, дідику, трошки більше поваги до коментаторів з іншими поглядами, чи за Ваші роки Вас такому не навчили? Якраз що місцеві регіонали з виборцями і знайомляться і спілкуються, а не як балогани обходяться чисто своїми подачками своїй "цілевій аудиторії" перед самими виборами. А про інформацію "висмоктану з латориці", то що тоді говорити про цю тупу замовну статейку, розміщену на мук.нет, джерелом якої теж являється мук.нет. Хто відповідає на цій "обєктивній" сторінці про правдивість та відповідність інформації дійсності?

F
Fredy

одна користь від участі андрійка у виборах - що хоч раз молодняк за ідею (пиво і чіпси за рахунок дейлі) піде на вибори, та хоч побачить, що воно таке.

С
Свободе

Не стоит причеслять чубирко к порядочным людям.

М
Махно

Іванові та його отарі, послухайте мене старого діда, замість того щоб писати тут коментарі висмоктані з латориці йдіть щось зробіть або хоча би з електоратом своїм познайкомтеся

Ж
жжж

принаймні Андрійко останні скільки там років навчався закордоном, а ваш Іванко вивчав науку переховування від правохоронців десь на схилах Подмосковя та "Матушкі Росії":)

C
cвобода

Короче вибір без вибору.Здається таке враження, що крім балог і чубірок, більше немає порядних людей.

F
Fredy

Людмила, я прослезився після Вашого коментарію. Не Бандурчак, випадково?

F
Fredy

Людмила, я прослезився після Вашого коментарію. Не Бандурчак, випадково?

QQ
QQrudza QQ QQshkovich

чубирко без допомоги батька, родичів ітд. має бізнес, друзів. андрійку крім бізнеса, політики навіть друзів навязує батько... хто самостійний з них?

К
кендериця

іван фаворит?))) де? хіба шо у себе у хижі у завидові. ліпше най би ся і дале готельом занимав і не ліз людям на очи та може би ще з нього і чоловік уйшов!

F
Fredy

Машенька, андрійко тобі хоть духи подарив, що ти його тут так розхваляєш? бути "власником" ТЦ та просто мажорчиком і бути обласним депутатом - дуже велика різниця. Як мені, хай він ліпше Дейлі заправляє, то його уровень

F
Fredy

Автор, а навіщо підстави шукати??? Масова роздача продпайків працівниками медзакладів з проханням на виборах підтримати "молодшого" - це не підстава? І хто би там писав про кадровий голод, у балог він уже дійшов до максимума. В.І., хватить у тебе родичів для заповнення всіх виборних посад у радах всіх рівнів???

QQ
QQrudza QQ QQshkovich

згідно статті 50. ч.6 закону про вибори до місцевих рад:Засоби масової інформації в разі оприлюднення результатів опитування громадської думки, пов'язаного з місцевими виборами, зобов'язані зазначити організацію, що проводила опитування, час його проведення, кількість опитаних, метод збору інформації, точне формулювання питання, статистичну оцінку можливої похибки.... прошу вас вкажіть ці дані опитування! якщо не маєте то не клейте негативну соціологію проти головного опонента андрія! навіть сам сайт мукачево нет вказує не одноразово, що чубірко фаворит даного округу, виплеск негативу проти нього це доказ. не значними стільки не займаються!

У
Уважний

Здають нерви у ригіаналів. Хлопці якщо у штабі вас так файно дрисерують про соціологію та хай навчать не писати з одного компа під різними іменами. Турки ви небесні. За що тільки вам гроші платить Іван не розумію

ПС
Провідний соціолог

Не звертайте увагу на Чубірка! Основними оппонентами "фаворита" є Іванов, Петров і Сидоров. За даними соціології з "сімейної" газети, Балога - 95%, Іванов - 3%, Петров - 2,8%, Сидоров - 2,5%, Чубірко - 0,00000000001% Гірше Чубірка, лише Фозекаш - мінус 50%. Повірте, ми в штабі вже сотні разів цю інформацію перевіряли. 99,9999% всіх наших респондентів із Великобританії (де, до речі, вчився "фаворит")взагалі не чули про Чубірка. Лише один респондент чув там про нього. Ним саме і виявився "Фаворит".

ЯТ
Я теж за Андрія!

Не треба нам Івана! Нам подавай Андрія! І всіх також прошу приєднатися до мого вибору! Андрій - єдиний хто достойний бути обраним від 20 тисяч простих безробітних, безправних, голодних та обідраних людей! Лише про Андрія ми не можемо сказати нічого поганого і взагалі нічого. Лише "Андрій" - милий, красивий, з дівчиною під боком" стоїть у чергу на симфонічний концерт. Такому бидлу, як ми, підійде лише такий абстрактний "Андрій". Єдине прохання: нехай він буде не Балога. Невже ми не знайдем десяток-другий Андріїв з такими самими ознаками?

М
мукач

будем лиш за А.Балогу голусувати він хоч наш, нощо нам в мукачеві чужих,регіонали то донецк , дніпроп.... і т.д.допадуть тут до власті....тоді буде нам....

P
pipin

андрійко програє аш гай шумить. якшо у чубирка рейтинг малий то чого займаються ним та стільки сил кидають на компромати проти нього?

О
обєэктивному

Іване іди спати!

М
мук

єдине на що пр-овські тролі спираються так це випадок з іваном балогою. а як нарахунок мукачева та й хуста? мукачево не виноградово шановні, це рідне місто і округ балог - тут вас ддорогенькі вони відпрацюють по повній, і не має значення чи балогу меншого знімуть чи ні))))

М
Маша

С Андреем познакомилась совсем недавно. Тоже думала мажор хотя до сих пор ничего плохого о нем не слышала. Но мне больше все в нем привлекает не открытость и простота, а ум. У него хорошее образование и он мыслит по-современному. Познакомтесь сначала с ним, пообщайтесь а потом уже вспоминайте его отца и размышляйте кто что сделал.

ДЛ
до Людмили

Якраз Андрій Балога виріс у сім'ї політика, який знає добре красти державні кошти та розбазарювати державне майно. Ви думаєте, що менший Балога не піде слідами батька? Можливо Андрій і не хотів би таким бути як батько, але як скаже старший Балога так і буде. Треба буде привласнити декілька гектарів землі за вказівкою Віктора Балоги і син слухняно виконає вказівку батька.

НД
Ночной дозор

Не болять ригаанальним ботам паскудство писати. Згиньте у ярок і іванка чубірка не забудьте

А
Андрій

Ану лохи всі за мене голосувати. Я ж Балога!!!

П
правда

ха-ха розсмішили , йванко баблога тож був фаворитом, а в ітозі протратаив кучу грошей тей програв

Л
Людмила

Мене особисто вразило в неділю, на симфонічному концерті у будинку культури, як саме син В.Балоги - Андрій стояв поруч і між людьми в черзі на концерт перед входом у фоє.Навіть мало хто звернув на нього увагу,хіба ті,які дивляться М-студіо чи інколи на святах у місті його бачать чи знають,що він саме син Балоги.А так собі простий молодий гарний хлопчина,без кіча, без охорони і поруч гарна молода дівчина.Так як більшість нормальної молоді.Може і буде хороший політик.Треба давати шанс молоді,тим більше виріс в сім"ї політика,буде вчитися на помилках батька,який до речі багато зробив та робить для нашого краю.

О
об'єктивний

Андрій Балога якщо і має декілька відсотків рейтингу, то це тільки завдяки батьку, який не жалкує грошей на передвиборчу кампанію сина. Згадаймо лише як по місту роздавали за Андрія продуктнабори та як завжди М-студіо рекламує Андрія як приватного підприємця. За які гроші він став власником ТРК "Щодня"? Видно Віктор Балога добре заробив в МНС, щоб синові подарувати цей комплекс.

К
Коля

Вже лиш за то що малий балога не робив того що робив з людьми чубірко я готовий за нього голосувати!!!

Ч
Читач

Давно не бачив рекламу Андрія Балоги. Даже на фестивалі вина на сцену не вийшов. Він явно кращий за Чубірка. Про що мова?

МН
Микола не жалива

ФАВОРИТ БАЛОГА????? Чубірко теж нульовий, але редактор сайту вже настільки не має свого я, що пише все, що йому з штабу Балоги наказують!!! Соціологи вже робили свою прогнози по виборах до ВР і де Іван Балога по їх прогнозах???? Що Андрій Балога зробив самостійно в своєму житті (не беречи до уваги що народився в сім'ї В.І Балоги:-) щоб мати моральне право вважатися кандидатом-фаворитом не кажу чи вже про лікарів та вчителів яким завжди "підказують як правильно зробити вільне волевиявлення"

М
мАРК

ОБИ САМІ НЕ ПОПАЛИСЯ У СВОЇ Ж ТЕНЕТА.ЧУБІРКО ТАКИЙ ЖЕ МАЛОАКТИВНИЙ І В МІСЬКІЙ РАДІ.ХАЙ БИ ПРОЗВІТУВАВСЯ,ЩО ЗРОБИВ,ЯК ДЕПУТАТ

К
Коля

Щось мало віриться, що Андрій Балога є фаворитом у Мукачеві. Де факти та підтвердження цього твердження, бо постійна реклама Андрія на М-студіо та балогівських ЗМІ ще не означає, що його підтримують звичайні жителі Мукачева.

A
Aндрій

Шо, боїтесь. Великі і страшні Балоги???:)))))) буде ото усьо добре. :))))

МФ
Маска Фері

Чубірко робив на зализаного у хусті де вони одлажували схему ламання через коліно за ухвалами липових судів

3
333

Андрійко - фаворит?

Читайте також