Реконструкція пл. Поштової: Директора департаменту міського господарства звинувачують у розтраті 470 тис.

10
11

За розтрату бюджетних коштів, виділених на реконструкцію площі посадовцю було вручено підозру.

У Прокуратурі зазначають, слідство встановило, що підозрюваний попередньо змовившись із двома іншими фігурантами справи, завищили вартість виконаних робіт з ремонту пл. Поштової на майже 470 тис грн.

Так, до актів виконаних робіт внесено значно завищені об’єми, ніж виконано насправді.

До прикладу, згідно документації, яку погодили і підписали підозрювані, на площі «установлено бортові камені бетонні в кількості 225 метрів», тоді як фактичне виконання робіт склало 94,2 метра.

Також, посадовці засвідчили, що у повному обсязі виконано роботи з укладання 225 штук чорних бордюрів з каменю загальною протяжністю 225 метрів за ціною 27,5 за 1 м. (без ПДВ), хоча насправді, довжина укладених каменів становить 94,2 метра. При цьому ціна зазначена - 430 грн за 1 шт (без ПДВ).

Так дії директора кваліфіковані за ч.4 ст.191 КК України (розтрата чужого майна службовою особою, за попередньою змовою групою осіб, у великому розмірі) та ч.2 ст.28-ч.1 ст.366 КК України (внесення службовою особою до офіційних документів неправдивих відомостей, інше службове підроблення, вчинене за попередньою змовою групою осіб).

Зараз вирішується питання про повідомлення підозри іншим фігурантам злочину.

Нагадаємо, на Закарпатті викрили злочинне угрупування, яке тероризувало місцеве населення.


Коментарі

Д1
до 15:52

Ти просто подходи до нього не знаєш. Кіть ся договорити - він не брезгує поставити подпісь хоть собі на чоло. На счот того шо буде робити як го копнуть - у нього вся файта у бізнесі - з голоду не здохне і сам не жебрак

О
Олександр

До Кука, За всі біди має відповісти вся сімя, і конфіскація, тоді буде порядок.

NR
N R G

невзоров, ау ! янукович не знал как пишется слово профессор. поэтому писал и говорил проффесор.

Н
Невзоров

Уважаемые псевдожурналисты! Когда-то мы все смеялись с Януковича, который не знал как правильно пишется слово «профессионал». Так вот для Вас, я готов создать новое слово. Вы, дорогие мои, проффесионалы с большой буквы, судя по тому, как у Вас получается писать статьи. Информация есть, о ее «виламиповодеписанности» мы говорить не будем. Но удосужтесь хотя бы указывать, о каком насленном пункте идет речь. Помните, Вас читают не только Ваши друзья и родственники. Не только им за Вас стыдно. Убедительная просьба, перечитывать Ваши «перлы» перед публикацией. Или же попросите маму, чтобы она как в школе, проверяла за Вами «домашние задания». С огромным неуважением, всегда Ваш, взволнованный от безделия, и вынужденный читать Вас, из-за отсутствия альтернативы, читатель.

Б
Бабідорич

Я до цього чоловіка 5 разів ходив за дозволом для вивіски торгової точки.П"ять відмов,усякі причини видумував.Мудак мудаком.Дурне не думає,що з ним буде після того,як копнуть під зад з Міськради.Ніхто йому руки не подасть.

М
Місцевий

Ніколи такого не було. І от знову..

К
Кук

Всі держ службовці мають давати присягу перед державою і відповідати руками! Вкрав відрубали, керівник примушує красти відрубати руки керівнику, керівнику погрожують якшо на візме гроші буде мати проблеми захистити любим чином від любої людини! Закопати в яму гнилу воровську продажну хунту! Савдеповські закони переписати для блага країни і людей а не для блага ворів чиновників і їхних всіх покровителів!

М
Мукачево

Всіх хто винний у цьому відправити у чернобильську зону наводити там порядок біля реактора -так було би справедливо перед українським народом !

Д1
До 13:27

хвала Богу , кажеш ... ? Ясненько (

ПГ
пустіть го

сарачатко не знав шо треба писати 500 метрів і ділитися калимом не біда, подзвонить дагде та ся договорить, андріїв неборак рік тому мав не єдно діло і не такоє мелочноє а хвала Богу всьо дубрі

R
Romario

Поділиться - справу закриють.

Читайте також