Ректор УжНУ Ващук обіцяв розглянути заяву про недовіру

13
2

Ректор Ващук у відповідь на звинувачення ,які сьогодні висунули на сесії Ужгородської міської ради розповів, що з його боку ніколи не було жодних погроз, що ніхто не буде звільнений з університету.

Він зазначив, що студентів ввели у оману, адже під заявою підписалися Мікловда, Лемак, Сембер, але ректору не дали договорити скандуючи "Заява". За словами ректора всі підписи носять суб'єктивний характер, і це лише 40-50 людей із 2500 колективу та 18 тисячного колективу студентів. Але Федір Ващук пообіцяв розглянути це питання.

Студенти, обурені  такою ситуацією, також заявили, що створять органи самоврядування альтернативні до наявних. Вони висловили недовіру Андріані Завадяк-Шпільці та почали вимагати заяви мера.

Також, було висловлено намір не випускати ректора із залу, доки він не підпише заяву.

Коментарі

ДУ
для уголовниці Балажки

Ця брехлива уголовниця сама піде з аграрного коледжа, чи буде чекати коли за шиворот її виведуть ? Фальшивий диплом, фальшивий науковий ступінь, вимагання хабарів, побори з студентів за кожну оцінку, за вступ, розкрадання державних коштів, фальшування документів, знищення документів, посилання "подальше" перевіряючих з КРУ і т.д. Шльондро, забирайся з коледжа, тобі не місце в навчальному закладі.Не забудь,що судове засідання по твоїй кримінальній справі відбудеться 28 лютого 2014 року.

M
munkachi

Хто блокує роботу сайту "Закарпаття-онлайн"? Утворені ще в ЗакДУ, а тепер підрозділи університету Інститут інформаційних технологій (директор - дружина ректора О. Ващук) та факультет інформаційних технологій (декан Повхан). За вказівкою ректора ващука за сприяння відповідних органів (у т.ч. безпеки) здійснюється DDoS атака на "Закарпаття-онлайн". За свідченням працівників та студентів, це не впреше і продовжується з середини січня цього року.

Читайте також