Ректор Ващук, який призупинився у ПР, відмовився підтримати відставку Януковича

11
8

На позачерговому засіданні міської ради, коли було озвучено ініціативу включити до звернення депутатів вимогу відставки президента, Федір Ващук опинився в числі тих, хто не підтримав цю ідею.

Депутати голосували вставання. Федір Ващук, який сьогодні публічно заявив про призупинення свого членства у Партії регіонів, залишився сидіти.

Нагадаємо, що поза тим депутати все ухвалили звернення до Президента з вимогою відправити у відставку уряд.

До слова, колега ректора УжНУ проректор Юрій Переста як депутат Закарпатської облради разом з іншими регіоналами провалили навіть звернення про відставку уряду.

Коментарі

КВ
колишній випускник УжДІІЕП

Колишній випускник ужду, ти нікчема. Федір Ващук - Особистість. Мало хто стільки зробив як він.

КВ
колишній випускник УжДУ

Ващук-це унікальний випадок афериста,слимака, якому властиво міняти стан, окрасу відповідно до погоди(метафора).Іншими словами-це невіглас, запроданець, якого світ не бачив.Вчора під натиском студентів він в штани наклав, сьогодні він уже роздумовує.Він маніпулуює свідомістю студентів, зловживає довірою молоді і викручується. так як розуміє, що під ним земля горить. Студенти УжНУ не вірте Ващуку, він вас уже здав і продав!

ВР
Влада розпочинає репресії в Закарпатті

Після виходу з Партії регіонів Федір Ващук потрапив у Києві в опалу. Під жорстким тиском влади Федір Ващук написав заяву про звільнення з посади ректора Ужгородського національного університету. Наказ про призначення нового ректора УжНУ вже підписано. Преде активом УжНУ його представить заступник міністра освіти вже завтра.

С
Саша

погоджуюсь з Олегом,Ващук сьогодні був молодцем, якби не він, то студентів сьогодні б вийшло на вулицю би набагато менше, крім того він постійно підтримує всі їх рішення, тому йому сьогодні треба скандувати біля ректорату "Молодець!"

МР
Максимальний репост!!!

http://www.youtube.com/watch?v=aCYH4_WsLuA

О
Олег

Ващук зробив нормальний крок. Перед студенством він ректор перед однопарційцями він політик. Треба вміти так варіювати.

В
Віка

всі вони бояться, бо поки не відомо хто прийде до влади???

С
Студент

Ващук брехло, зранку зассяв за своє майбутнє і вирішив залишити поїзд на якому прийшов до посади, але і тут він надурив студентів!! За двома зайцями не встигнеш!!! Люди все бачать

Читайте також