Ректор закарпатського вузу розпочав "полювання на відьом"

8
2

Ректор Закарпатського державного університету професор Федір Ващук видав голові студентської ради ВНЗ тисячу доларів США, які повинен отримати студент, що викаже викладача-хабарника. Про це сьогодні, 23 червня, Федір Ващук розповів журналістам під час прес-конференції в Ужгороді, – інформує власкор ЗІКу.

«Я сказав студентам: ваші дипломи вже лежать у сейфі, навіщо здавати гроші? Вас просто «розвели». Можливо, будуть перездачі іспитів, але дипломи видамо всім! Гроші здає той, у кого слабкі нерви», – переповів Ващук свою розмову зі студентами. Йдеться про факт сплати студентами 4 курсу хабара у розмірі 500 євро одному з викладачів ВНЗ.

Федір Ващук запевнив, що про хабарника повідомлять у правоохоронні органи. Щороку, за його словами, із ВНЗ звільняють двох-трьох хабарників.

Коментарі

М
МінОсвіти

80 % цих "дітей" - бидлота, яка не хоче вчитися, а тому сама несе взятки викладачам. Майже жоден викладач не вимагає хабарі , бидло саме гроші носить! А Ви, петре, немаєте стосунку до вищої освіти взагалі (називаєте викладачів вчителями), а тому і не лізьте туди де ся не розумієте:)

П
петро

Практично всі вчителі беруть у вишах взятки, як за вступ так і при навчанні.І порядку нема, доки до влади не прийде диктатор і поставить всіх або пару взяточників до стінки.Зробили з вузів бізнес структури для власного збагачення, просто прохідний двір хуже бурси.Діти закінчують ВУЗ і нічого не навчилися за ті 5 років лише гроші висосуть із них і все.ГАНЬБА ВЧИТЕЛЯМ ВЗЯТОЧНИКАМ, БОГ ЇМ СУДДЯ.

Читайте також