Ректора угорського інституту в Берегові Ілдіку Орос викликали в СБУ

8
12

Одна з лідерок угорської громади Закарпаття, яка також є й депутатом облради була викликана до Служби Безпеки України 14 листопада, повідомила сама Ілдіка Орос у четвер, 15 листопада.

Приводом для цього став її виступ у Будапешті 23 жовтня. За інформацією Mukachevo.net, наразі у СБУ провели лише бесіду із ректором та депутатом обласної ради стосовно промови у Будапешті де Ілдіка Орос сказала, що угорців утискають в Україні фашистськими методами.

На декількох угорських сайтах вже було опубліковано коментар самої Ілдіки Орос про цей випадок. Загалом вона надала пояснення, що керувалася лише своїми думками, а у Будапешт поїхала по запрошенню на вшанування жертв Угорської революції 1956 року.

Відео виступу Ілдіки Орос у Будапешті угорською мовою

Коментарі

ДС
До Сріберного нище

Сріберний ти ж у нас дуже падкарпатський русин) так што ти ся Шоніком назвавісся? Чи в деякі дні тижня ти русин а в деякі мадяр)) хаха Все шо ти написав- від початку в до кінця бред собачий) хоча ти і є собака) тільки гавкаєш тут на усіх) тебе чекає тільки одне- морда в асвальт. Якшо ти працівник мукачево нет- то любому слідчому - тебе вичислити буде на раз два- це легко зробити- ти пердун мовний стиль якогоможна визначити по характерних признаках) і не сумнівайся- тебе найдуть де би ти не був) бійся су*к*о

В
Влад

Гнать мразь, поганой метлой из Украины!!..

Ш
Шоні

Мустювко,14:59,ти то яким боком до Пудкарпаття липнеш!?Фальоватий, ми ся вас,заперевальних, скарідуєме! 14:01,СУПЕР!

ДШ
До Шонія

Циц Мадяре)) Сіру циганську масу туй на Закарпатті нико питати не буде

Д1
до 13:26

При роздвоенн1 л1чност1 у людей м1эться писемн1сть, голос та 1хне 1мя. Э ф1льм основинний на реальних под1ях "Split" у головного героя ф1льму було 36 л1чностей. Правдорубу небагато осталось донабрати.

Ш
Шоні

12:50.Заперевальний "гідняку", ти прям детектів! Як ти такоє у ту "світлу" копоню прийшло? Вже достав тот "Правдоруб" чубатий, та люди почали го тролити!

ДШ
До Шонія

Мадярчику притіснений фашиськими методами- якшо ти не бачиш шо то двоє різних людей -то це твої проблеми В Першому випадку Правдоруб все пише через "Ї"- в другому через "І".

Ш
Шоні

Василю,кіть роздвоєння у Правдоруба,то біда,то діагноз і не лічиться!Будеме за пацієнтом наблюдати оби не прогресіровав!Ха-ха!

Ш
Шоні

Правдоруб у тебе роздвоєння лічності?Два коменти-антагоністи!?Чи під одним ніком,написали дві особи?

П
Правдоруб

Чим лiпша Украiна = Сталiский час, Фашизм. Украiна це краiна де Росте нове поколiння рассистiв та деспотiв.

ДП
До Правдоруба

Кажеш шо за такі наклепи треба лишати громадянства? Так це.ж звуженння прав угорської меншини) як то забрати паспорт- фашиські методи прям) забирати паспорт можна тільки мадАрВ від українців які мадярської не знають- там права ре звужені бо їх навіть ніхто і не розширював по мадярській логіці :))))

П
Правдоруб

Це стара політична продажна путана, яка їсть з рук Орбана. Вона істерично НЕНАВИДИТЬ ВСЕ УКРАЇНСЬКЕ. За подібні наклепницькі виступи треба лишати громадянства України, а якщо їй НЕ ПОДОБАЄТЬСЯ український устрій то ВИГАНЯТИ за межі нашої держави, хай їде собі жити на "историческую родину".

Читайте також