Ректором УжНУ стане Юрій Переста?

20
9

Наступним ректором Ужгородського національного університету стане професор Юрій Переста.

Такої домовленості начебто досягли Міністр МНС Віктор Балога та Глава Адміністрації Президента України Сергій Льовочкін.

Цієї весни в УжНУ переобиратимуть ректора. Свої міркування з приводу того, хто займе цю посаду, регулярно висловлює саме Міністр МНС В. Балога, зокрема називаючи прізвища Ю.Перести, В.Смоланки та М.Вегеша.
 
Довідка
 
Юрій Переста народився в Мукачеві 1966 року. Заслужений лікар України, доктор медичних наук, декан стоматологічного факультету Ужгородського національного університету, професор кафедри госпітальної хірургії УжНУ, завідувач кафедри хірургічної стоматології. Зробив понад дві тисячі операцій. Автор шести монографій, майже 90 статей і тез, отримав патенти України на 10 винаходів.

Коментарі

М
михайло

Трикотажна робила в дві зміни єшелони білизни відправлялися в угорщину,фінансувались професори ,а швачки отримували копійки.

С
Соня

Учитывая все махинации Пересты - кандидатура как минимум странная. Взять напр. так называемый гигиенический кабинет на который выделило государство миллион, а они говорят что типа на спонсорские деньги куплено. И из бесплатного сделали чисто комерческий кабинет

+
+++

Переста не вигідний тим, хто звик байдикувати у такому великому вузі і дбати тільки про свої особисті інтереси Існує в природі таке явище як заздрість, тому що він компетентний лікар, один серед деканів показав як треба працювати, коли ні копійки не виділяють коштів і він прекрасна людина, яка завжди допомагає людям, а не так як інші - чекають наперед подяки Тому, ШАНОВНІ, бояться ті, які не звикли робити, бо буде їм непереливки, прийдеться просто заробітні плати дійсно нормально відпрацьовувати, а не тільки приходити за ними в день їх виплати Звичайно, панічний страх Але запитайте людей, які з ним працюють.... Думаю всі як один скажуть що це єдина достойна кандидатура

П
Петро

Чи є межа цинізму. Балога все зробив для того, щоб батько Юрія Перести Юрій Васильович Переста, шанована в Мукачеві людина, пішов передчасно з життя, а тепер Віктор Іванович протежує Юрія Юрійовича. Невже немає межі людської підлості. Чи є що небудь святе для цих двох людей.

Р
р

люди,розслабтеся-Переста протеже Балоги!!!

КС
колишній студент

Проблеми університету саме через балогу. Він всюди тикає свого носа. Підтримую думку про те, що справа ректора це справа університету, а не балоги. Граються у свої політичні ігри, від цього страждають прості викладачі.

В
Віктор

Петро, а якого хрена ти ще на балогу наїжаєш він тобі щось погане зробив? Нерозумію таких громадян балогу ніколи в очі не бачили но все про нього знають, дурістю людина себе опозорить в тричі швидше ніж прославить розумом.

П
Петро

Дійсно, а при чому тут Балога? Питання виборів ректора університету - це питання вченої ради університету. Чи не рано Балога "засватав" Пересту? Можна й "гарбуза" отримати.

M
mitch

А причому тут Балога. Це нормально?

Читайте також