Ремонт 50-ти внутрішньоквартальних проїздів у Мукачеві почнуть із вул. Закарпатська

9
18

Про це Mukachevo.net заявив заступник мера міста, начальник Управління міського господарства Віталій Гільтайчук.

За його словами, вже найближчим часом на вулиці Закарпатській 2, 4, 6 розпочнуться роботи з ремонту внутрішньоквартальних проїздів. Сюди входить ремонт доріг проїзду, прибардюрної лінії. Проводитиметься ремонт, за потреби, каналізації чи водогону.

Віталій Гільтайчук уточнив, що до кінця року будуть зроблені ремонти 50-ти внутрішньоквартальних проїздів міста. Роботи фінансуються з місцевого бюджету.

Детальніше у публікації У Мукачеві планують реконструювати майже 50 внутрішньоквартальних проїздів

Mukachevo.net

Коментарі

Й
йосип

а ще треба згадати про набережну біля пожарки,це жахіття не ремонтувалося з часів СССР.діти аж підскакують у колясках,коли їх везуть на прогулянку. а набережних не так уже й багато у місті?!

Ж3
жителі 35-а-в

Будь ласка зробіть вулицю у Росвигові перед будинком 35а-в , бо після дощів чи снігу вода стоїть , що неможливо вийти з під'їзду, також залатайте яму на самому повороті, дякуємо!

Ж3
жителі 35-а-в

Будь ласка зробіть вулицю у Росвигові перед будинком 35а-в , бо після дощів чи снігк вода стоїть , що неможливо вийти з під'їзду, такоє залатайте яму на самому повороті, дякуємо!

Ш
Шайба

До Північної?

Ш
Шайба

Коли дійде черга до Піт нічної?

Д
дідо

Не забудьте про обіцяні ремонти в міждворових кварталах по вул.Росвигівській 1-3,особливо біля смітників аве позаду педучилища дорогу залатайте і під будинком номер 1 перший підїзд віремонтуйте тротуар до підізду, бо восени через дощі мож гумійові чоботи натягати до вух!

ЗП
З Пентагону

В"їзд зі сторони прокуратури біля мусорки потребує негайного ремонту

Г
Гість

недалеко вид Гулака Артемовського вул. Руська ні каналізації , ні дороги нема

Ж
житель

Гулака Артемовського зробіть,за років 50-60 могли би хоть раз її зробити.

Т
Тарас

я незнаю як ви але я часто їжджу і вчора буквально їздив досами, так там тротуари міждворові як нові...))) любо їхати на веліку))) дітки катаються... і багато таки вулиць, вуличок по всьому місту))) такщо нічого БАЛЯКАТИ, роблять комунальники та інші служби... облаштовують наше місто))) і скрізь дійде черга

К
Коля

Не давно читав, що будуть робити дороги і вижу начали, супер....

В
Варишський

Чехова уже заасфальтіровали. Дойде очередь і до других. Перед виборами уже брехати не посміють. Хоть щось роблять а не як Яценюк тарифи поднимать субсидіями дурить. Наші хотя би совість мають

Д
Дана

А ще таку як Лесі Українки)) я думаю таких вулиць дддууужжжее багато!

Г
гість

а ще такі вулиці як Стара, Спартака.

O
oleg

на первомайской-набережной осенью подняли асфальт и внезапно кончились выборы -вместо тротуаров горы асфальта и грязи!!!

В
Вариш

На чернишевського уже доробіть вулицю і прибудинкові майданчики

Ж
Житель

Зробiть трохи такi вулицi як: Украiнська, Корятовича, С. Лазо Та прилеглi до них вулицi !!!

СС
Само собою

Вибори на носі)))))

Читайте також