Ремонт турбіни авто: як обрати адекватний сервіс в Україні?

17
0

Автомобільний турбокомпресор є доволі дорогим агрегатом.

Тому, коли автовласники стикаються з проблемою його несправності, перед ними постає запитання: як обрати турбосервіс, де фахівці зможуть дійсно якісно виконати всі необхідні роботи, щоб після ремонтних робіт можна було на певний час забути про ремонт автомобільних турбін.

Водночас турбіни зараз дуже популярні серед автовиробників, оскільки автівки з турбованим моторами отримують більш солідні технічні характеристики. Таких результатів можна досягти тільки в тому випадку, якщо агрегат цілком справний або професійно відремонтований досвідченими фахівцями.

Сервіс із ремонту турбін пропонує величезна кількість СТО. Однак не всі вони професійно та сумлінно виконують свої обов'язки. Вибравши надійну компанію, автовласник може уникнути купи неприємностей і незапланованих «інвестувань».

Кому доручити ремонт турбокомпресора?

Сьогодні автовиробники регулярно вдосконалюють свою продукцію, роблячи її надійною та більш функціональною. Попри це, рано чи пізно навіть кращі моделі можуть вийти з ладу. Цьому сприяє купа факторів: несправні автодороги, агресивна їзда, неправильна експлуатація. Робочий ресурс турбокомпресорів практично такий же, як і у двигунів, однак вийти з ладу турбіна може набагато раніше по причині некоректної експлуатації та несвоєчасного обслуговування транспортного засобу.

Якщо зламалася така важлива система як турбокомпресор, обов'язково доведеться звертатися в автосервіс. Оскільки ремонт турбодвигуна є процесом доволі складним, займатися цією справою мають виключно досвідчені профі.

Обираючи автосервіс необхідно враховувати такі аспекти:

  • відгуки;
  • наявність досвідчених спеціалістів;
  • наявність власної технічної бази та нових автозапчастин. Коли на складі сервісу немає власних автодеталей, це викликає підозри, оскільки майстри можуть замовляти їх у невідомих магазинів за низьким прайсом. Бажання заощадити нерідко призводить до негативних наслідків, а дешеві автозапчастини швидко ламаються;
  • швидкість виконання ремонтних робіт;
  • наявність прайсу. На кожен вид робіт має бути чіткий прайс, якщо працівники компанії озвучують ціни «з голови», це може свідчити про їх бажання обдурити автовласника;
  • надання гарантії. Видача гарантійного талона свідчить про якість виконаної роботи. В середньому талони видаються на один рік, однак при коректній експлуатації відновлений турбокомпресор зможе прослужити ще довше.

Автосервіс Centr Turbin – це, перш за все, висока якість деталей і бездоганний ремонт турбін. Ми займаємося відновленням систем турбодвигуна і продажем турбін дуже давно. Наявність сучасного обладнання і багаторічний досвід дозволяє нам сміливо заявити про високу якість послуг.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також