Ремонтувати Айфон або купувати новий?

35
0

Коли стикаєшся з тими чи іншими проблемами смартфону iPhone, питання про те, ремонтувати телефон чи все ж купувати новий, може виникнути у будь-кого. Варто зазначити, що ремонт девайса може бути більш прийнятним варіантом, ніж купівля нового «яблучка».

А отже, як вчинити в такому випадку? Сервісний центр AppleLab допоміг розібратися в цьому питанні.

Ключові фактори «за» ремонт

Один з основних факторів, які слід взяти до уваги, це вартість. Купівля нового iPhone може обійтися куди дорожче, аніж ремонт. Наприклад, заміна екрану, батареї або інших компонентів коштувати в рази менше, ніж купівля нового телефону. Також, ремонт дозволяє зберегти значну кількість даних та налаштувань, які можуть бути втрачені під час переходу на новий апарат.

Другий фактор - це стан вашого iPhone. Якщо телефон працює добре, а проблеми, які виникли, можна вирішити, звернувшись у сервісний центр Apple, тоді, власне, ремонт – найкращий вибір. Також, ремонт може бути більш прийнятним варіантом для тих, хто хоче зберегти свій старий телефон як запасний.

Ремонтувати Айфон варто і в таких випадках:

  • Якщо ви не хочете нести значні фінансові витрати;
  • Ви настільки звикли до свого девайса, що просто не хочете з ним розлучатися;
  • Вважаєте недоцільним купувати новий Айфон, переконавшись, що свій старий гаджет можна відремонтувати.

Давайте не забувати і про те, що ремонт iPhone дозволяє зберегти ресурси та допомагає у збереженні навколишнього середовища. Купівля нового «яблучка» дає стимул виробництву нових пристроїв, що збільшує негативний вплив на навколишнє середовище.

Зважаючи на всі переваги ремонту iPhone, можна зробити висновок, що це кращий варіант, ніж купівля нового девайса, якщо ваш Айфон можна відновити шляхом ремонту. Однак, в деяких випадках купівля нового телефону може бути єдиним варіантом, якщо смартфон отримав дуже серйозні пошкодження.

Коли ж ви вирішили все-таки ремонтувати свій iPhone, важливо знати, де можна отримати якісні та надійні послуги.

Найкращим варіант – це звернутися до авторитетного і відомого сервісного центру, який, зокрема, спеціалізується на цьому і має команду спеціалістів з досвідом проведення ремонту техніки Apple. Крім того, в таких сервісах, як правило, використовують лише якісні компоненти і запчастини.

Наостанок відзначимо, що незалежно від того, яке рішення ви оберете, пам’ятайте: ремонтувати «яблучну» техніку потрібно тільки в кращих сервісних центрах, а купувати – у відомих продавців, які пропонують оригінальні і сертифіковані

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також