Ремонти внутрішньоквартальних проїздів у Мукачеві ведуться майже по всьому місту (ФОТО)

17
23

До прикладу, на вулиці Закарпатській, де комунальники стартували найшвидше, вже закінчились роботи і видно загальний результат. По інших мікрорайонах йдуть підготовчі роботи.

Станом на сьогодні, згідно плану робіт, капітальні ремонти об’єктів благоустрою тривають на вул. Підопригори, 3, Осипенко, 39, 39Б, Осипенко, 35а, б, в, Береша, 2, 3, бульвар Ю.Гойди, 3, 5, 5а, Індустріальна, 8, 10, Чернишевського, 32.

На даних внутрішньоквартальних проїздах проходить заміна дорожнього покриття, мереж зливоприймачів, тротуарів, бордюрних ліній. В найближчий час заплановано розпочати роботи з капремонтів внутріквартальних проїздів по вул. Л.Толстого, 22а, б, Росвигівська, 17, 19, Д.Галицького, Дм.Донського, 5а, а також по вул. Петефі (від вул. Л.Чайкіної до вул. Димитрова).

Також проводяться роботи з поточних ремонтів внутріквартальних проїздів по вул. Менделєєва, 35, 37, тротуарів по вул. Берегівська, Фурманова, Куруців, пл. Паланок, Верховинська.

Капітальний ремонт покрівель по вул. Осипенка, 35а, б, в, П.Набережна, 7, 9, Гоголя, 23, Г.Петрова, 26. Капітальний ремонт ліфтів по вул. Д.Галицького, Індустріальна.

Капітальним ремонтом всіх перерахованих внутрішньоквартальних проїздів займається фірма "Укршляхбуд". 

Mukachevo.net

Коментарі

ВІ
вул. Івана-Франка

Забули за внутрішньоквартальні вулиці на Івана-Франка біля будинків 152, 144, 148 (в жаливому стані). Не вивезено сміття біля гуртожитку, який розбирають цигани! Р.S Для Віталія Гільтайчука та Укршляхбуд

І
Іван

лице міста це набережні туди ідуть більшість туристів почніть краще з них

У
Ужгородець

Бл..ть, коли вже в Ужгороді почнуть робити двори, як це робить Мукачево, це якийсь йоб..ний стид, а не внутрішньоквартальні проїзди. Достатньо вийти із будь-якого вокзалу і звернути у внутрішній двір (вул. Станційна до прикладу) і побачете, як виглядає пекло. Казати "ганьба" нашим керманичам це смішно і пустословно...

І
іванко

вчора на росвигівській розвели народ, рекламували появу Андрія Б.з програмою про ОСББ,прийшов Гільтайчук! що осбб херня, ІТБ сорвіз, що ці понти з зустрічами херня! кандидати теж херня

:
:)

На вулиці Підгорянській, хоть якісь качельки діткам поставили б!!!!!!! Діточок багато, а гратися нема де! А батькам нічого не треба, нажаль!

1
1

Сделайте набережную !!! (проходящую возле пожарки), ведь там уже сошел весь пласт так называемого асфальта (который укладывали в последний раз) и остается участками еще советское покрытие, а участками только пыль да грязь. Ну а если дождь, то пешеходам предоставлен: выбор либо шагать по бордюру (возведенному после наводнения 1998, и кстати он и есть основной причиной образования луж) или по дороге, мешая при этом движению автотранспорта, так сам тротуар практически полностью покрывается водой в перемешку с грязью.

А
абв

А Римського - Корсакова колись зроблять чи нет?

V
Viter

Це перший раз,десь за 45 роківСССР+Україна чудо такое У Подгоряні! Ще й при войні? Дуже добре шо так...Але такое чувство, шо і за твої гроші -- при нинішніх розкладах.Держбюджети виросли,а людям на їду не хватае. ...и вдруг такое... шось несовпадение., думаю. Розберіться ...!

Ф
Факти

А в Ракошині по вулицях іноді плавти можна!!! Завітайте і до нас...Якшо робите,то робіть добре усім,а не бо то місто,а село.........

1
123

Редакціє! Що то за вулиця Димитрова??? Вже більше двох років, як вона називається Болгарська. Візьміть собі до відома.

Г
гопнік

5 років семічки кусала наша шановна міська рада та мер, перед виборами пригадали про гіморой!

Д
дипутат

У Мукачеві вибори потрібно проводити кожні 3-ри місяці , і тоді наша влада буде робити щось і для простих людей. Но мешканці Мукачева вже дійшли до висновків що порядки влада і так повинна наводити а голосувати потрібно за нових людей які непідпорядковані ЄЦУНАМ.

М
Мукачівка

А вулицю Мічуріна не хочете зробити?

П
пекарь

нормально!! поважаю коли хоч штось роблять!!! єдно шо не поважаву шо всьо вибори то є не добре!! а так добре коли роблять бо нико даже тот ко балогана не любить ріщом ходити у квартиру не буде обходячи йсі тортуари.

M
McMurphy

Не вірте у совпаденіє. Ремонти роблять вообще не із-за того ош восени вибори, і хтось припише собі їх результат!!

У
Українець

Капітальний ремонт покрівель по вул. П.Набережна, 7, 9 - не йде там ніяких робіт це все казочки) По вул. Петефі теж лиш частково десь поробили і все, на тому квітка.

В
Володимир

Про великогірну чи хоч до вибоів згадаете пане гільтайчук

ПБ
передвиборча брехня

Про воду і її "якість" вголос неможна говорити і навіть обіцяти!

ПБ
передвиборча брехня

Ну майже в усьому місті, але на жаль не у нашому дворі. Звертались у виконком, там збрехали що зроблять, а насправді навіть не планували!!!

Ф
Фотограф

На 12 фотці фотограф спалився.

ДМ
До М-студіо

Чому до цього часу нема на Вашому сайті повідомлення що Пентагон вже дві сутки без води .Вчора ще привезли воду а сьогодні ні.Так хоч посніть і скажіть коли буде

Н
незнайомка

а на Індустріальній 37 почали підготовку і ..... починали разом з Закарпатською,там зробили а тут одне болото залишили

Ш
шайба

Коли вже почнуть ремонт Проніна та Краснодонську!

Читайте також