Репресії проти учнів "звалили" на непрофесійність вчителів

10
1

Раніше поширилася інформація, що багатьом учням погрожують невидачею атестату чи проблемами з подальшим навчанням.

Оксана Бабунич, керівник управління освіти Ужгородської міської ради, повідомила наступне:

«Тиск на дітей є не більшим, ніж при звичайному пропуску уроків без поважної причини».

Випадки, коли дітей в школі клали перед класом і вичитували, що вони погані, бо гуляли поза школою, пані Бабунич не заперечила, але повідомила, що це виключно питання непрофесійності батьків. А тим часом діти приходили додому в сльозах.

За її словами, з міськно жодних поіменних списків учнів, котрі пропустили навчання в понеділок 28 жовтня, не просили, крім  кількості відсутніх. 

Опитування пані Оксана тим не менше не підтримувала. Результати його називає суперечливими, бо замість оригінального питання, багато керівників змінили формулювання на «Чи хочете ви канікули». 64% батьків виступили за приєднання осінніх канікул до зимових, а 36% - проти. 

Розрив не є великим, але кількість присутніх свідчить, що все нормально», - каже начальник управління освіти.

Мукачево.net

Коментарі

АІ
Анна Іванівна

Усі пишуть що у школярів забрали канікули, а ви підіть у школу с. Чинадієво і запитайте де вчитель історії, військової підготовки Кадар Ігор Антонович? А я вам скажу, в Угорщині, лише СМС загнав на телефон директорки що він буде на лікарняному, але чому лікарняний буде проводити в Угорщині не повідомив, так хто дітей буде вчити? Якщо вчителі подалися у свій бізнес, і не треба їм вчити дітей...і це так постійно, не перший рік.

Читайте також