Ресторатори Закарпаття висловилися стосовно карантину вихідного дня

6
21

Роботу зупиняти не збираються і готові забезпечити усі карантинні заходи безпеки.

Ми, спільнота рестораторів Закарпатської області вважаємо недоцільним, неправильним та безглуздим рішення кабміну стосовно карантину вихідного дня.Саме тому ми працюватимемо на вихідних у звичному режимі з дотриманням усіх карантинних норм.Рішення кабінету міністрів оскаржуватимемо колективно в суді, як таке, що порушує наші конституційні права.

Ми в жодному разі не ігноруємо небезпеку розповсюдження коронавірусної хвороби. Водночас ми не можемо і не будемо зупиняти роботу найбільшої галузі нашого туристичного краю - сфери послуг, мовчки споглядаючи за 72-годинною п‘ятницею «Епіцентрів».Ми готові дотримуватися вимог кабміну, якщо влада забезпечить невибірковість та дотримання норм усіма, без жодних виключень та впровадить зрозумілу програму з відшкодування наших збитків.Також ми готові дотримуватися таких карантинних обмежень, які дійсно сповільнять ріст захворюваності на КОВІД.

Наразі вони єдині на весь світ - соціальна дистанція, захисна маска, антисептик. Крайня міра - локдаун.Що за формат стримування інфекції «карантин вихідного дня» - для нас величезна загадка.Тому, готові на будь-яку співпрацю, розуміючи масштаб небезпеки. Але виконувати безглузді та неадекватні рішення далеких від реального життя чиновників ми не будемо.

Дивіться також:


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

М
Мукачівець

Римлянам 3:10 (Біблія) Для НОСІЇВ ПЕВНОЇ РЕЛІГІЙНОЇ ІДЕОЛОГІЇ. Так , так .... для вас стадо електорату.

Р
Риолдипп

А де гори трупи загиблиз через коронавIрус? Чому не здихае родина презика окраIни та сам клоун вIд цього БарановIруса?

Я
Я

Правельно! Якшо не згідні треба відстоювати свою позицію а не бути як стадо баранів яким сказали в стойло а вони пішли

ДД
До До 13

:) залізобетоновий аргумент! Інтелект і виховання у Вас, шановний, просто бліскучі )) Коли думки обходять строною, і сказати по суті нема чого, треба говорити/писати саме так, як це робите Ви )) Але це не додає Вам ваги и значимості, і в таких випадках людина виглядає саме так, як намагається представити іншого - дурнем. З чим Вас і вітаю - Ви досягли свого )

К
коко

Ой людоньки шо ся творится лікарні переповнені допоможіть хто чим може.

П
пiньо

іване як зайдеш у ресторан та пувім ти дурню прівет

Р
Рестораторам

Що ж ви, умніки, тепер лиш готові дотримуватись правил безпеки з попередження ковіду? В котрих забігайлівках офіціанти в масках роблять, ану? Чи проводять дезінфекцію кожного столика, чи повитирають застяною тряпкою стіл і доста? Коли піцейола руками містить тісто і помежи тим хватать руками грязний/мікробний телефон

ДД
До До 13

Наївний дурачок...

Д1
До 17:02 і 17:31

Приємно, що туй не тулько гупани, а і розумна челядь пояснює що до чого. Чесно, то я без фіглів. Слухайте, най ті ресторатори уйдуть до губернатора чи кого там ще, і так йому скажуть: слухай, губернаторе, сюди: 1) по наших ресторанах нема жодного працівника без оформлення, 2) ми не продаємо ані ліву самогонку, ані ліві вина, ані ліве пиво, ані ліву горілку, 3) ми платимо на мінімалку, а всі зарплати уключно офіційно, і через це всі наші офіціянти і повари будуть мати правильну пензію, 4) ми платимо всі податки з зарплат і з прибутків, ТОМУ МАЄМО ПРАВО ВІМАГАТІ, ЩОБ НАС ЧУЛИ! ............ ото як би було так, то най би рота відкривали. А коли продають нелегальщину, зарплати офіційно всім платять мінімальні, а по факту 10-15 тис. грн., податки не платять так я к треба і близько, то най сидять тихо, доки їх не кивауть. А з тих крадених податків най підтримауть теперька своїх офіціянтів поварів і інших.

D
D

Ресторатори і торгаші шмотками то май бідні люди! Як приїхали дорогу перекривати в В. лазах на крутих джипах та видно нараз ко жирує!

У
Ужгород

Рішення навряд правильне. І багато кого обурює. Проте, якщо ми так хочемо з вірусом, то не йдім в сб-нд в кафе та паби. Згуртованості в місті нема ніякої - ні серед рестораторів, ні серед всіх інших. Спільнота рестораторів? Що це таке? Група у вайбері? Хто ті ресторатори? Які їхні дії, крім цього листа? Коли вони стали спільнотою? Боротися за свої права - це не пости в фейсбуці. Гуртом і батька бити легше, але треба робити все розумніше та не заради хайпу.

І
Іван

Ресторатори - май бідні люди сегенята...немавут шо жерти,та хотят тим вірусом позажаражати усьих дурнів што до них пудуть...Держава дебілів

ДД
Друг до нижнього

Пітримую, 100% чітко сказано!!!

Д1
До 13

Слухай, не ображай людей. Я також не з тих 73%, але подивиться, які застережливі заходи впроваджують країни, де точно не Зеленський президент. Проблема Зеленського - його доброта, бо той самий Орбан ввів комендантську годину - і спробуй не підкорися. Най би у Будапешті якісь "ресторан" написав такого "листа" (тільки не такого без імені, а з зворотньою адресою), то пояснював би через годину в поліції що значить "не буду виконувати". А в Україні нікого не чипляють, всі ліберали, мери закликають не підкорюватись законам і розпорядженням влади, і це призводить до бардаку в підсумку. Більш того, Ви впевнені, що Порошенко би зараз казав: робить що хочете, ніяких обмежень, ніякого покарання? Запевняю, все було б на порядок жорсткіше. І грошей би також не давав, БО НЕМА ГРОШЕЙ, бо ніхто з нас податки не платить так, як би мав платити. А половина нашого люду сплачюють податки по мадярах-німцях і тд, а вимгають гідного життя тут. Так не буває.

М
Мачка

Що се за ресторатори такі розумні? Як їх ресторани називаються? Лем би кармани набити. Начхати на життя людей їм

1
13

Почитав коментарі, і страшно за країну. Одні маргінали і ідіоти, от цей збород і вибирає ідіотів до влади, які в гріш не ставлять конституцію та закон. Імбіцили, збарати право голосу і хай в хлівах гавкають....

Д
Друг

Закрити штрафи виписати щоб не було бажання взагалі працювати, як собі таке можна позволяти , потім і є такий бардак в країні кожен робить що хоче і позволяють собі

С
Стьопа

Хто при здоровому розумі той сам у ресторан їсти не піде! До весни мож і дома побухати нич ся не стане))

У
Ужгородець

Ресторатори які ? Напишіть перелік рестораторів з їхніми підписами, а то так лише слова !

ДР
До рестораторів

Перед тим як писати цього листа невідомо кому, йдіть всі разом на екскурсію до інфекційних відділень та реанімацій, і там запитайте у ховрих та лікарів, чи правильно робите. А пак обійміться, і йдіть лісом, бо коли порівнювати життя людей і ваші прибутки, то тіко дурний вибере друге.

Ц
Ціґань

Не дуже и загадка. На чехах уже давно у неділю бовти закриті. Не чиніт из ся дурних. Кажіт, ош пуд шумок ми тоже кладиме болт на розпорядження влади. Най люде идут істи пити, а по можливості і заражатися.

Читайте також