Ревізор дав відзнаку закладу, в якому й жив у Берегові (ФОТО)

24
9

Знімальна група на чолі з Вадимом Абрамовим та Анною Жижею провели 2 ночі в сімейному маєтку Ламберт, і у підсумку саме цей заклад отримав віднаку та рекомендацію Ревізора.

Про це зокрема інформує місцеве видання Beregovo.Today.

Власне, цей заклад єдиний з трьох поінспектованих у місті: окрім сімейного маєтку Ламберг Ревізор також інспектував відомий ресторан Золота пава та басейн Закарпаття, який вже кілька років перебуває в епіцентрі рейдерського скандалу.

Цікаво, що коли ведучою програми Ревізор була Ольга Фреймут, то вона ніколи не іспектувала та не оцінювала заклади, в яких зупинялася зі знімальною групоюю.

Коментарі

І
Іван

модерація це по європейськи, я так розумію звиздіти і не червоніти - оце по європейськи?

В
Видвидувач

Я сам в ламберти часто иду аж из мукачева тому як там дуже гарний и спокийний интерер там чисто и привитни официанти дужэ смачни страви на мангали!!!!! А поливати грязю не треба багато ума непотрибно!! Власникив закладу витаю так тримати дали..... Щоб в наших краях побильшэ булоб таких закладив!!!!! Респект

Б
Берегово

цей заклад дійсно самий нормальний у нас.Там і без таблички постійно багато відвідувачів.А що ви хотіли щоб жив за таку ж ціну у спорткомплексі у таких жахливих умовах.Там нічого роками не робиться,бо всі гроші собі забирає одна сім"я і всі це знають,але всім добре.Видно з усього ,що один мер города нашого нічого не знає,або не хоче знати.Він стільки для города робить хорошого,а перед цьою алкашко- даже він безсильний.Недаром кажуть наші берегівчани,що у неї лічна дуже дорога гадалка............ПОЗОР НА ВСЮ УКРАЇНУ!!!!

МЦ
модерація це по європейськи

та дівочка у чучки у деці за правильний репортаж просила 16 000 УЄ, , коли увіділа палиць , то начала поливати вовсю , за такі вольності її з канала і туранули , я думаю ці не інакші , просто знають ділитися

.
.

Краще би та дівочка вела програму ту

0
07

гомосятина повсюду...

П
пітько

Тать бо Оля то ще та дура. А цей розумніший. Нашто платити за ночлег,ліпше табличку завадити а гроші собі лишити)

B
betonus

Читаючи ці статі про Ревізора, чомусь гоголівський Ревізор приходить на думку.

ДК
Дюрі Кноблох

Думаю что здесь пахнет бальшими бабками

Читайте також