Ревізор в Мукачеві: Ольга Фреймут викликала міліцію?

39
39

За попередньою інформацією, знімальну групу відмовилися пускати в одне з приміщень кондитерського дому "Бондаренко".

У відповідь на це ведуча програми Ольга Фреймут зауважила про права журналіста на доступ до інформації та пригрозила викликати міліцію. 

Зараз у закладі доволі напружена ситуація і всі насправді очікують, чи приїдуть правоохоронці, чи ні.

Більше інформації та фото - за посиланням.

Коментарі

О
Олег

Смотрел эту программу,живу в Киеве, в кондитерской Бондаренка никогда не был,были мои друзья (отзывы-все на УРА!), но свою точку зрения от увиденного выскажу. Хозяин - молодец мужик, держался достойно, ему не нужно телевидение, микрофон в руках и платье а-ля принцесса, чтобы о нем заговорили. Человек делает то, что ему доставляет удовольствие, дарит вкусную радость окружающим. Прочитал все отзывы и совсем не удивился реакции людей в поддержку кондитерской. Фреймут пусть возьмет сначала справку у врача о состоянии здоровья, чтобы иметь право заходить в производственные помещения подобных заведений, может у нее открытая форма туберкулеза. Такие заведения постоянно проверяються уполномоченными законодательством органами (как -это дело третье).По поводу вызова милици, пусть наша "ревизор" Закон Украины "Про доступ до публічної інформації" читает. Народная слава -круче всяких телепрограмм,где человеку нравится - туда он и идет, а Оля... правильно тут один товарищ написал - жалко ее.......

А
Артур

ого-го

М
Марічка

Чому ви накинулись на Олю? читаю коментарі і дивуюсь... По-перше, ніхто не трусить волоссям на кухні! У ведучої та в операторів є медичні книжи та спеціальні костюми. Так що все стерильно. По-друге, ваші слова "не розумію що не сподобалося пані Олі". Якщо її не впустили в кімнату, значть було що приховувати! Без перевірки хоча б одного приміщення отримат відзнаку неможливо, і це ми знаємо з минулих програм. ЗМІ мають право доступу до подібної інформації, і не кажіть, що ні. Шкода, що кондитеський дім "Бондаренко" так себе прорекламував. Я сама є їхнім відвідувачем. Але поспішних висновків не роюімо, тому що ми не знаємо, що там сталося насправді! Потрібне ВІДЕО. От тоді подискутуємо.

Д
Діана

Олю ви молодець. Завдяки вам ми знаємо правду.

М
Мукачівець

1.Персонал має Вас якісно обслуговувати , то не камеди-клаб аби "веселити"; там привітний кваліфікований персонал,якісно виконуює свою роботу і прошу зауважити , це заклад типу "бістро" а не ресторан де кругом Вас будуть "танцювати" за щедрі чайові. 2. Дуже добре що Оля завітала до Мукачева , і шкода що за якихось непорозумілостей стільки "шуму" .

Н
невідомо

НЕ обіжайте олю...тому що вона робить правильно ми повинні знати що їмо і де їмо ....і не забувайте що в едучо отруїлося багато людей ї мені хотілося б дізнатися що там приховують якщо не впустили знімальну групу.....І МЕНІ ДУЖЕ СОРОМНО ЗА ТАКИХ ЖОРСТОКИХ МУКАЧІВЦІВ ЯКІ ТАК ПОГАНО ВІДНОСЯТЬСЯ ДО НЕЇ ВОНА ХОЧЕ НАМ ДОПОМОГТИ ТАМ ЇДЯТЬ НАШІ ДІТИ ЗАДУМАЙТЕСЬ......А НА МОЮ ДУМКУ ЦЕ НЕ НАЙКРАЩА КОНДИТЕРСЬКА....І ПЕРСОНАЛ В НІЙ ПОВИНЕН ХОДИТИ З ПОСМІШКОЮ ....А НЕ ТАК ЯК ТАМ....

П
перехожий

шановна Ольго! дійсно, журналісти мають право доступу до інформації... але не до кондитерських виробничих приміщень!!! слушно зауважили нижче, що нічого там робити без спецодягу і санітарної книжки. А кондитерський дім "Бондаренко" - окраса міста і один з найбільш цікавих туристичних закладів харчування на карті Мукачева!

Т
Тетяна

Моїй сімї та моїм друзям дуже подобається цей кондитерський дім. Там по-домашньому тепло, затишно, смачні страви і персонал привітний!!!! Коли нам потрібно відпочити від роботи або відсвяткувати яку-небудь подію,то цей заклад є улюбленим нашим закладом та наших друзів!!!!

ВЗ
Вікторія з Ужгорода

Кондитерський дім "Бондаренко" - це дійсно смачна кухня, привітний персонал та затишна атмосфера. Це улюблений заклад моєї сім'ї.Він достойний відзнаки Ревізора, на жаль, Оля не оцінила, але це не вплине на наші смаки. Кондитерський дім "Бондаренко" не залишиться без своїх поціновувачів.Цей заклад ми ніколи не оминаємо, коли буваємо в Мукачеві.

ГМ
гості міста

Кияни. були екскурсією в ужгороді та мукачево. підтверджуємо: ВІДВІДУВАЧАМ подобається!!! сервіс на висоті, асортимент - набуть що більший ніж у столиці:) однак на якій підставі у службових приміщеннях сторонні люди мають трусити волоссям, відеокамерами (та ще й міліцейським камуфляжем хотіли)- НЕЗРОЗУМІЛО.... готелі-ресторани перевіряти - це одне, а приміщення, де готується їжа - погодьтеся, що зовсім інше. чи міліцейський наряд вдягався б перед входом у спецодяг????)

Я
Яна

Я раніше частенько заходила в Едушо там дуууууже смачні тістечка, коктейлі та дисерти!!!!!!! Мені все там подобається, нічого не маю проти, але дуже хороша знайома людина в якої працює в Едушо мама порадила мені не брати ні в якому разі дисерти та тістечка з вишнями, так як вони їх спиртують не в справжньому спирті а в якійсь не зрозумілій хімії і в дуже поганих умовах(((((( не на кухні!!!! Хоча мене це не спинило а я і далі відвідую Едушо, але з вишеньками нічого не беру.

Г
Ганна

Дуже прикро, що ЗМІ, в особі Ольги Фреймут, в черговий раз намагаються нав"язати нам неправдиву інформацію, спотворюють реальність, позитив показують, як негатив і навпаки.На жаль це в дусі часу. В даному конкретному випадку Ви, Ольго, намагаєтеся нас переконати, що Кондиторський дім "Бондаренко" це - непрофесійно, несмачно і взагалі..., бо Ви не змогли потрапити в одне із службових приміщень? Прикро! Кожен мукачівець і закарпатець вважає цей заклад родзинкою Мукачева. Із задоволенням презентуємо його готям нашого краю, приємно і смачно проводимо тут час.В цьому закладі атмосфера гармонії,культури,естетики. Я вважаю, що без Ваших рекомендацій і оцінок ми , як споживачі, визначаємо, що для нас добре , а що погано. Кондиторський дім "Бондаренк" це - сучасно і по європейськи. Молодці! Успіхів, процвітання і нових ідей!

М
Мукачівець

Цікаво чи знає Фреймут що тій кондитерській 2 раза отруювалися люди, коли вона ще називалася "Едушо" і кожен раз це прикривалось...

О
Олеся

Ревізор найкраща телепередача в світі,а Мукачево дуже гарне місто з привітними людьми. Я дуже задоволена,що Ревізор відвідав це місто.Я думаю,що Оля весело провела свій час.

М
моріка

Сьогодні на обід завітала з подругою в славний дім Бондаренка. Як на диво вже почали давати розрахункові чеки, що раніше ніколи не було. Пила я каву з тістечком "Маковик". Не знаю, якої давності і якості було тістечко, щоб так погано після нього було. Більше туди щось іти не хочеться.

М
Мукачівець

Я вважаю, що кафе EDUSHO найкраще в Мукачеві,в ньому привітний персонал,якісне обслуговування!!!На місті господаря кафе я б викликав співробітників МВС,для того щоб вони проводили команду Ревізора із затишного кафе щоб не перешкоджали відпочивати гостям міста і роботі персоналу!!!

В
Василь

Шановні земляки !!!! Я звертаюся до Вас, а не до Ольги. ЇЇ по-людськи шкода,бо змушена робити те за що їй платять. І хоч робить свою роботу вона досить завзято і талановито, ми повинні навчитися відрізняти фальш від правди. У будь якому закладі громадського харчування можна знайти масу зауважень. Згадайте, наприклад, недавню програму "Пекельна кухня", де роботу організовували метри-ресторатори. Вся країна бачила там і волоси в їжі, і сирі продукти ... ВСЕ ПІЗНАЄТЬСЯ В ПОРІВНЯННІ. Кондитерський дім "Бондаренко" без сумніву один з кращих подібних закладів на Закарпатті. Я регулярно хожу туди з внучкою і робитиму це й надалі не дивлячись на цей замовний скандал. Я добре знаю власника кафе, думаю він зможе зробити вірні висновки з візиту Ольги. Хтось в коментарях правильно зауважив, що у нас набагато більше є проблем, які варті уваги телеканалу.

ОК
остров Крым

Мы, жители Севастополя несколько раз были в городе Мукачеве на экскурсиях и всегда посещали только кондитерский дом Бондаренко и всегда оставались очень довольны не только кондитерскими изделиями но и персоналом,и чистотой и интерьером. Всем родственникам и знакомым которые едут в Карпаты всегда рекомендуем только это заведения.Почему Вам не понравилось Ольга непонятно ! Считаем. что просто обязаны были дать положительное заключения "Рекомендую" данному заведению.

В
Валерій

Та Ваша Фреймут бере за свою табличку нікому не потрібну з власника закладу 15 000 грн!!! І це нікому не секрет!!

S
SOS

Тупая СОСКА!!!!!

М
Мукачівець

Ось останні коментарі повністю підтримую..... А то склалося враження що попередні писали якраз власники або люди які працюють в тих закладах де була Ольга.... щераз кажу Ольга молодець і побільше потрібно таких як вона... а то і справді звідки ми знаємо чим нас вельмишановних таких годують і за нашіж гроші.. Ольга так тримати... А в Мукачеві на справді добрі і привітні люди... які завжди раді гостям

Н
наталя

Ви Що тут всі таке пишете чи ви забули як рік або два назад отруїлося багато людей в славнозвістному кафе!!!От тепер і була нагода у СЛАВНОГО БОНДАРЕНКО реабілітуватися перед мукачівцями.Про це тоді говорило все місто!!!!! Це громадський заклад і ми маемо знати і бачити чим нас труять!!!!!Тим паче за свої кошти!!!!!! Ольга дуже поважаю ваші наміри відкрити людям очі і не принижувати себе за свої ж гроші!!!!!!

І
Інна

Кожен займається своєю роботою і кожному за неї платять. Власники готелів, кафе і ресторанів мають працювати на свій авторитет, а не лише капусту збирати. Не настільки важко відкрити хороший заклад, наскільки важко його постійно тримати на висоті (респект тому, кому це вдається). І справа не в грандіозності і розмаху бізнесу... бо, як і 5 зірковий ресторан-готель, так і недорогу кафешку можна довести до рівня палатки з шаурмою, справа лише в часі.... Оля молодець, тримає всіх в тонусі і ми, завдяки "ревізору" можемо порівняти співвідношення ціни та якості ))))

О
Олег

Оля МОЛОДЕЦ! Все что она делает это же облегчает нам жизнь! Проводит ревизии в кафе, ресторанах, гостиницах от дешевых, до **** И это не правда что почти ни кто про нее не знает! Ведь Закарпатье не в танке живет! А если и что то не нравится, то смотрите М-студия, ТИСУ-1, там оооочень "интересные" и "познавательные" программы!

К
користувач

Жесть!!!!! Народ!!! Ви чого!!!! Одні образи і ругань! Так ми показуємо які ми виховані?! Жодному з нас ця жінка нічого поганого не зробила, до вас додому не пришла! Цікаво якби їхня камера потрарила на ту чи іншу кухню і показала реальні речі про те, що і як ви їсте, може б ви поміняли свою думку. Це її робота! Реально, Закарпаття це одне велике село!

Ш
Шогун

треба було їв на супермаркет барву сходити... там треба провіряти де основна маса людей міста продукти купує, а не кафешки провіряти

С
спостерігач

Ольга Фреймут 23.04.2012 14:01 | IP: 80.239.242.xxx Я недумала що жителі мукачева такої поганої думки про мене... ============================================================= Шановна пані Фреймут у Вас дуже виражена самозакоханість , про вас взагалі тут ніхто нічого не думає , про вас заговорили тільки тоді коли Ви сюди приїхали , до того впевнений що 80 % Закарпатців про Вас навіть не чули , по одній простій причині ,нафіг нужно , все що ви робите - це не з вищих почуттів до народу , а так тупий піар заради власного збагачення і нічого більше , ще одна стандартна передачка з циклу аля у нас всё хренова , ви б краще щось хороше пошукали і на цьому базували свої передачі , але тоді вони звісно булиб більшості не цікаві , народ требует крови , нічого не поробиш

В
ВАЛЕРІЙ

Шановна Ольга, якщо ви читаєте ці коментарі то я б хотів повідомити Вам, що можете обягнути свою табличку собі на шию так як Ваші рекомендації нікому не потрібні, а всі мешканці та гості нашого міста і без Ваших рекомендацій знають де їм краще відпочивати!!!

М
Мукачівець

Та добре, що є така як Ольга.... чи ви хочете сказати що наша санепідемстанція ходить щось провіряє ?? Чи ви не знаєте як наші служби провіряють... чи ви хочете сказати що якщо комусь є що приховувати то він із любязністю пропустить ??? більше потрібно таких як Ольга... може хоть тоді порядок буде... А ви тут розфинькались... нагла і так далі... а таким і потрібно бути, а то вас всі держать за Л..О..Х..і..В а ви ще за них і заступаїтесь... Ольга молодець... так тримати...

Ж
Житель

Хочу сказати, що дуже нахабно себе вела Ольга. Як то кажеться - "Нашему народу надо две вещи: хлеба и зрелищ". Вести себе так, ніби круче людини в природі не існує, тільки для того, щоб повисити рейтинг... Якось не по людськи. Чудова кав’ярня, чудові тістечка, приємні ціни - це все ніщо - тому що в службове приміщення не пускають - все!Після цього ні на що уваги звертати не треба - тепер "не рекомендую".. Як то кажеться - "Fuck logic". Ольго, якщо ви і дійсно це читаєте - бажаю Вам зрозуміти людей, і перевіряти заклади на якість там, де це роблять і звичайні пересічні громадяни.

К
крістіна

фреймут іде у парадіз

А
Ангеліна

Тепер будеме знати які у нас кафе

В
вася

Добре шо приїхала до мукасева фреймут

ОФ
Ольга Фреймут

Я недумала що жителі мукачева такої поганої думки про мене...

ОФ
Ольга Фреймут

Я теж читаю все що ви пишите....

ПР
Підкарпатський Русин

Подумаєш, новий канал, Ольга Фреймут, та хто вона така? на понтах київських приїхала та вбзирать мукачево... кому потрібні її рекомендації! най іде та дорги познимать!!!

Я
Ярослав

А краще на вхідні двері повісити вивіску з забороною ведення фото та відео зйомки та написом "за попереднім погодженням адміністрації закладу" Кожен працівник закладу також вправі усно заборонити знімати його на відео 307 ЦК України.

L
lojer

Спокійно відшивайте Фреймут ! Якщо людина не дає особисту згоду на те щоб її знімали, це порушення прав людини ! Журналіст може перебувати та вести зйомку тільки в місцях загального користування, до закритих приміщень ( службових або виробничих)- це право не має відношення. Так що викликати міліцію має власник закладу,куди навідалася Фреймут.

К
користувач

Цікаво, на якій мові буде говорити черговий міліцішта в Мукачево?!?!? Ольга буде пояснувати причину виклику, а патрульний буде говорити: ГЕ? Не розуміву!

Читайте також