Ревізор вирішив поплавати у термальному басейні в Берегові, але передумав (ФОТО)

17
14

Ведучого скандальної програми Вадима Абрамова просто шокували умови, в яких оздоровлюються люди в комплексі "Закарпаття" з усієї країни, і навіть закордону.

Знімальна група оглянула не тільки власне басейн, де саме плавали відвідувачі, а й роздягальні та душові, які особливо шокували.

Крім того, як інформує місцеве видання Beregovo.Today, Вадим Абрамов з Анною Жижою також проінспектували спортзал, який працює в межах комплексу. Вчора у Берегові Ревізор обідав у ресторані Золота Пава, і судячи з усього, рекомендації цьому закладу не дав.

Нагадаємо, що знімальна група Ревізора прибула на Закарпаття ще у понеділок, і протягом майже 3-х днів інспектуала Ужгород.

Коментарі

С
смішно

невже хтось ще може щось мати з тим старим пе.дуном звяточником Вінтонюком..можливе таке тільки через бабло...ФЕ!ФЕ!ФУУУУУУУУ!!!

ДП
До податкової служби та до правоохоронних органів

В касі басейну встановлено два касові апарати: один працює на офійні доходи (приблизно 30-40%), а інший (60-70%) на власні доходи Чухи.

ДК
До керівництва Колоса

До яких пір спортбаза Закарпаття та це керівництво (Тимчак та Чуха) буде ганьбити наше місто на всю Україну та за її межами. Та ще й перед майбутніми спортсменами та ветеранами спорту, які приїздять сюди на змагання та оздоровлення і живуть та оздоровлюються в огидних та жахливих умовах без гарячої води в душевих, а взимку без опалення в готелі. Ці горе управителі піклуються тільки про особисте майбутнє, а не про майбутнє спорткомплексу. Вінтоняк, який приїздить зі своєю світою кожного місяця за своєю грошовою часткою захищає всіма правдами і не правдами цих злодіїв. Пане Вінтоняк не ганьба дивитись на цей жах. Та це фото ще нічого, а ось як вийде програма "Ревізор" в ефір ось там побачимо все у всій красі. І чому керівництво спорткомплексу сховалось? Чому не вийшло захистити свою честь. Чи вони тільки бабло в кишені можуть пхати?... і довести базу до банкрутства...

M
MS13

Треба було до керівництва до дому навідатися, швидко будиночки будуються! Взагалі дуже цікаво скільки податків за минулий рік було сплачено до бюджету даним закладом!? Про теперішня керівництво закладу можливо сказати тільки одне: Хапуги,Хамло!

Б
Берегово

Підтримую повнісю "Ревізора")))можливо прозріють накінець і корумпований Колос і візьметься рішати реально цей вопрос мер і вигонять ту сімейку ворюг на чолі з мамкою СВИНОМАТКОЮ.Хай вся Україна побачить що пара ворюг витворяє з державними коштами і головне стільки правоохоронних органів -, а тупо ніяких порушень не видять.А чому...вся справа у великих грошах.Алкаші чуха,карімов і кобаль-окіпнюк леш позорять спорт Берегова.

Д?
До ??

Та ти ?? мабуть живеш в минулому. База УСБ з 11 лютого 2016 року вже не державна, а оформлена на Чуху Шандор Шандоровича (ТзОВ Закарпаття ЛТД), сина Чухи Олени (проснися сліпий та прозрій). А слідака тут наймати не потрібно. Берегово варош маленький, пукнеш наприклад, на вулиці Лісовій, а вонь через 3 хвилини по всьому місту. Та про які заздрощі? Це позор на всю Україну. Це просто жах як виглядають душові.

Л
Лена

Шкода що тільки нічого це не змінить для спорткомлексу.як був кашмар так і залишиться.Ніхто нічого вкладати нехоче в нього а зря.Такі можливості для населення міста пропалають щоб розвивати інфраструктуру і туризм

5
566

Треба було в Косино йти.Показати чи там нормально.

Д?
До ???

Интересно, а по Вашему мнению есть хоть что-нибудь такое в УСБ, в чём виновато нынешнее руководство?

Р
Ржава

Могли би мою душову пофоткати та написати що це в басейнi. Так гади не хотiли бабки взяти!

?
??

Цікаво ,якшо хтось наймає колдунью, то Ви,напевно, якогось небудь слідака найняли, бо дивуюся звідки у Вас стіки інформації про цю сім'ю..і про домівки ,і про відпочинки,чи можливо Вам відчитуються? Дана установа є державною!! І по суті в такому зовнішньому виді керуючі не винні!!.Ви напевно вже спите і бачите себе на подібній посаді ,якшо у Вас стіки злості до цих людей і купа заздрощів!!І спочатку ,перш ніж констатувати подібні факти, удостовірьтеся нима!!!

ДВ
до ВФСТ КОЛОС

Ганьба за наш БЕРЕГСАЗ У них що часу небуло коли воду миняли поминяти плитку .От Вам и УСБ ЗАКАРПАТТЯ. КАЖЕТЕ ШО ГРОШИ КИЕВ ЗАБИРАЕ .ЖЛОБИ . ОЛЕНА МИХАЙЛИВНА А МИ НА ВАС НАДИЯЛИСЯ. НА ВСЮ УКРАИНУ ГАНЬБА.

ОВ
Око всевидяще

За такі прибутки, які приносить цей басейн душеві мали б бути із мрамора та золота. Та ні краще рижа свою ж...у озолотить, хаус построїть, на відпочинок з сімейкою з"їздить та джипік синочку новий купить і ще багато іншого. Все для себя любимой. А працівників і далі звільняє "неугодных", а іншим копійки платить. Довго вона повзла до цього корита: Машіку скинула, Лобойка скинула, Клепку, Вітручку скинула... нарешті вона керує. Так просто Колосу її звідси не прибрати з її дідусем. Навіть чорну колдуню наняла щоб їй ворожила.

ЗР
Запрошення ревізора

Ось вся краса діяльності "дуже хорошого" директора (зі слів шобли спортивної школи). Цікаво, де в цей час був цей "хороший" директор.Забився майже в свою норушку на четвертому поверсі готелю та майже так трусився, що й не дихав. А та ржава майже на Мальдіви, після Єгипту, чухнула від ганьби. Шкода, що Ревізор в "парадний" смердючий готель не потрапив. Дуже малам би д"яку увидіти на "Новому" перекошений фейс куми свиноматки.

Читайте також