Реєструємо благодійну організацію без зайвих зусиль

6
0

Заснування благодійної організації чи фонду – справа не тільки благородна, але й суспільно важлива. Але в цьому випадку без державної реєстрації не обійтись. І вся ця справа потребує відповідального, ретельного та знаючого підходу – тільки в такому випадку можна розраховувати на бажаний результат.

Певна річ, за нинішніх умов не завжди є можливість на всі сто відсотків приділити увагу реєстрації БФ, проте це не означає, що потрібно відмовитися від своєї ідеї. Цю справу можна доручити фахівцям, які зроблять усе належним чином і максимально оперативно.

Куди можна звернутися по допомогу? Ідеальний вибір – юридична компанія «Legalact» https://www.legalact.com.ua/reyestracziya-blagodijnoyi-organizacziyi/, яка має значний досвід роботи в даному напрямку і команду професійних співробітників, які дуже відповідально підходять до взятих на себе зобов’язань.

П’ять причин обрати юридичну фірму Legalact

Реєстрація благодійної організації чи фонду вимагає максимальної концентрації уваги та зусиль. І не завжди на це діло можна виокремити достатньо часу. Тому вибір юридичної компанії Legalact – найкращий варіант вирішити це питання, і ось чому:

  • По-перше, фірма пропонує цілий спектр послуг з реєстрації благодійної організації: допоможе розробити статут, вибрати підхожі КВЕДи, створити печатку та електронні ключі, відкрити рахунок у банку, а також забезпечить належний супровід під час держреєстрації БФ;
  • По-друге, Legalact – це команда професіоналів, яка дуже відповідально підходить до своєї роботи, завжди націлена на результат;
  • По-третє, повна звітність. Клієнт поінформований про усю пророблену роботу, тобто співпраця проходить відкрито і прозоро, надається звіт на кожному етапі реєстрації організації;
  • По-четверте, вибір тарифних планів. Клієнт має змогу обрати пакет «Базовий», «Стандарний» або «Преміальний». Тобто замовник послуг має можливість обрати підхожий варіант, а не погоджуватися на якесь нав’язане рішення;
  • По-п’яте, професійна клієнтська підтримка. Перш ніж замовити потрібні послуги, можна проконсультуватися з працівниками юридичної фірми, які нададуть вичерпні дані та іншу корисну інформацію.

І ще одним плюсом Legalact є те, що раніше обговорена та погоджена вартість послуг з реєстрації благодійної організації залишається незмінною, що є дуже важливим моментом.

Важливість роботи благодійних фондів та організацій в нинішні дні важко переоцінити. Але дуже важливо підійти до створення БФ максимально відповідально, зокрема коли мова йде про державну реєстрацію.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також