Рейсовий автобус "Бабичі-Мукачево" влетів в огорожу. Постраждало двоє людей

85
20

Сьогодні зранку, рейсовий автобус з людьми потрапив у ДТП в селі Вільховиця.

Зараз на місці працює слідчо-оперативна група, яка зі слів очевидців дізналася, що водій не впорався з керуванням та влетів в огорожу приватного будинку.

За попередніми даними, які розповіли Мukachevo.net правоохоронці, у аварії постраждало двоє людей, жінка та сам водій автобусу. Інші люди пересіли у другий автобус та поїхали далі.

Правоохоронці збирають показання свідків.

Нагадаємо, вчора вночі під Мукачевом 3 молодиків перекинулися на Audi, один загинув. А ще днем раніше сталося ще одне смертельне ДТП під Мукачевом: двоє осіб загинуло, ще трьох - госпіталізовано.

Коментарі

Л
Леся

А навіщо сідати за руль цуравої маршрутки?Всі ж маршрутки в аварійному стані.70-х років випуску.Давно вже на металолом треба викинути.Що городські,що сільськи Головне-оплатити проїзд.Можливо на той світ)

ВЯ
відповідь яну

І скільки разів Ян ти їхав з цим водієм? Я їздив кожен день ранком і ввечері, тому нічного подібного про що ти пишеш сказати не можу. Ти пишеш, що цей водій постійно летів незнаючи куди. Ну і скільки разів він тебе у нікуди привіз. По-моєму завжди лише у Мукачево або Бабичі. Для чого писати всяку дурницю. Ніхто в цьому житті ні від чого не застрахований. Нормальний водій. Всі герої на словах, судити легко. Дайте людині в кінці-кінців спокій. ВОДІЮ УДАЧІ.

Я
ян

цей шофер скільки я з ним не їхав він постійно летів. незнаючи куда! все так спішить, шо правда то правда автобус все в гарному стані, але водій неврівноважений ! таких водіїв взагалі треба ліквідувати я незнаю як йому взагалі могли дати права !!!!!!!

Ю
Юлія

Я теж кожного ранку їхала на цьому автобусі і можу з впевненістю сказати, що водій НЕ ВИНОВАТИЙ!!! Водій дуже дбайливо ставився до автобуса, завжди чистий, охайний... Водій робив все можливе, щоб люди не постраждали, до останнього тримав кермо. І все-таки зробив все можливе: всі живі, ніхто серйозно не постраждав, найбільше постраждав сам водій. Після аварії водій до всіх підходив і питав, як вони почуваються, двох дівчат, які були в лікарні відвідав. Як вам не соромно його звинувачувати, у вас совіст є???? Так, я розумію: перелом ноги, перелом руки, невеликий струс мозку - це дуже прикро. Але всі живі - це найголовніше і дякувати потрібно водію!!! Задумайтеся, чи робите ви правильно, звинувачувавши водія! Все у вас загоїться, заживе, а ось водію ви можете зіпсувати все життя. Бог на небі все бачить і кожного покарає по його заслузі. Дивіться, щоб потім не плакали, бо буде пізно. Я бажаю водію терпіння, здоров'я. Знайте, дядя Юра, що ми всі за Вас молимося)

Л
Любомир

Цей водій був нормальний я зним їздив кожного ранку він все ставився до автобуса нормально всьо робило не скрипіло нічого.Люди ви нічого не знаєте а зразу виноватий водій чого ви так думаєте то був нормальний водій і не треба казати шо то водій перевищував швидкість.Недай бог попасти в таке ДТП

Н
Наталія

І що це ви на водія напали. Не знаєте, не бачили, а пишете. Ось на кого дійсно із водіїв та перевізника треба би пожалітися, а такі є, то про таких мовчите, і все вас влаштовує. А тут зараз легко судити. Вини водія абсолютно нема. Молодець що не розгубився, з усіх водіїв, які по цьому напрямку їздять цей дуже дбайливо ставився до автобусу. Я кожен день їжджу на цьому рейсі, тому можу сказати, хто і як їздить, і коли "зриваються" рейси. Водію бажаю якнайшвидше відійти від цього стресу, і щоб з ним більше нічого подібного не ставалося, нехай Бог охороняє.

Г
ГРОМАДЯНКА

ТАК ВОДИЙ ПЕРЕВИЩИВ ШВИДКІСТЬ ІЩЕЙ З ГОРИ ПОСТАВИВ АВТОБУС НА НЕТРАЛКУ І ПОЛЕТІВ !!!! ВОНИ ТАК ТОПЛЕВО ЄКОНОМЛЯТЬ НА ЛЮДСЬКИХ ЖИТЯХ!!!!!!!!! І ЦТОГО РАЗУ ТАК САМО !!!!!! ЦЕ ВИНА ВОДІЯ !!!! Я З НИМ ПОСТІЙНО ЇЗДИЛА І БАЧИЛА НЕОДНОРАЗОВО !!!!!!!!! ВОДІЙ НЕ ЦІНИВ ЛЮДСЬКІ ЖИТЯ Й ЛЕТІВ ЯК СКАЖЕНИЙ З ТАКОЇ ГОРИ !!!! ОТ І ДО ЛІТАВСЯ !!!!!!

ДС
до силяна

То партизан перебигав Андрий на лецовицькому ходить

С
силянин

То андрий збисний з пласкановици?

С
смотряга

Який вася ,,дракон,,

СВ
скажений вася

э иформация що в цей час перебигав дорогу сосид вася.и вин помишав шоферу дорогу!

Я
ян

ви ненормальны люди або шо шофер так летів шо не встиг справитися з керуванням а не гальма відмовили!!!! скоріше би у шофера в голові шось відмовило,,,

Ю
Юра

Водiй невинний ,у автобуса вiдмовили гальма. Пострадали двоэ водiй та пасажирка, сирйозних травм невиявлено.

ДП
До пасажира.

Маємо Європейські ціни на комунальні послуги. Перевізники можуть оновити автобуси, але тоді будемо платити за проїзд за Європейськими цінами. Проїзд коштуватиме не 4 грн, а 4 євро.

Н
Наталия

Всю правду не говорять людям !!!!!!! моя дочка там іхала і постраждалих набагато більше ніж двоє!!!!! А водій винен ... він постійно перевищував швидкість і щей іхав з пасажирами з відкритими дверями під час руху ! це теж не винин ? щодо автобуса то він також був в аварійному стані і за це мае нести відповідальність ПП Мигайленко М.

Я
Яна

Водії нормальні!!!! Проте необхідно трошки підняти їм заробітні плати щоб вони не економили на дизильному паливі та нові автобуси. А водієві хочеться побажати скорішогоодужання, терпіння і бути завжди таким зібраним та відважним!

Т
Тера

В автобусі просто відмовили тормоза і водій не винний він зробив все що зміг і не розгубився ! Може потрібно задуматись як робиться техогляд таких корит і задуматись тим хто на взятках робить цей техогляд!!!!!Там же везуть людей!!!!!

Н
Наталия

Добре, що водій не розгубився, що автобус ще не перевернувся. І можна так сказати "вдало" зупинився. Я їхала на цьому автобусі. Слава Богу що всі живі. Вини водія нема. По-моєму він постраждав найбільше. Дайте людині спокій. Таке може трапитися з будь-ким. Як на рідкість, але цей водій дуже дбайливо ставився до автобусу. Завжди чисто і все перевірено.

К
Керівник

Наберуть нормальних водії накуплять нормальних автобусів та набудують нормальних зупинок і доріг. Та ніколи - країна третього світу, Ви що забули?

П
Пасажир

Третя аварія за участю рейсового автобуса В Мукачеві, коли вже перевізники оновлять автопарк, наберуть нормальних водіїв?? Що для цього зробили компетентні органи влади?

Читайте також