Рейтинг кращих спортивних годинників 2020

9
0

Сучасні розробки в годинниковій індустрії полегшують наше повсякденне життя, немає необхідності купувати безліч вимірювальних приладів при заняттях спортом.

Всі функції містять спортивні годинники, купити які можна на сайті https://chasik.com.ua/. Для того, щоб вибрати модель розглянемо топ смарт годинники для занять спортом.

Polar M430 - Містить GPS і вбудований пульсометр. В дану модель вбудована система сну Polar Sleep Plus, яка стежить за сном, а також цілодобове відстеження серцевого ритму. Показує параметри фізичної активності: кількість кроків, швидкість, відстань, висота, кількість спалених калорій і ін. Матеріал ремінця - силікон, легкий і гіпоалергенний. Гаджет водозахищений і ударостійкий.

Garmin Forerunner 35 - особливості:

Вбудований монітор серцевого ритму Elevate показує: дистанцію, ритм, тренувальні інтервали. Онлайн вивантажує дані в додаток Garmin Connect, що дозволяє залишатися на зв'язку і під час тренувань. Інструменти для тренувань: звукове сповіщення, інтервали, профілі для бігу, ходьби, велоспорту. Крокомір, підрахунок калорій, вимірювання пульсу, відстань.

Garmin Vivoactive 4 - модель годинника для щоденного носіння з водонепроникністю - 5 АТМ. Пристрій містить готові тренування з фітнесу, а також можна завантажити більше з програми Garmin Connect. BODY BATTERY - вимірює рівень енергії і стежить за диханням протягом дня. Датчик PULSE OX - визначає кількість кисню в крові. Показує активність сну, розділяє на легкий і глибокий сон. Показує водний баланс в організмі. Пульсометр на зап'ясті цілодобово вимірюють пульс. Отримання повідомлень від смартфона.

Garmin Fenix 6X PRO - мультиспортивний годинник преміум сегменту. Проходили тестування з військовими стандартами США по ударостійкості, водонепроникності і термальному впливу. Якість покриття і скла забезпечує стійкість до появи подряпин.

Містить функцію планування пробіжок PacePro™, яка підтримує темп в залежності від ухилу. Має функції управління живленням, розширені спортивні показники, додатки для занять спортом, топографічні та гірськолижні карти, підтримка супутникових систем GPS, ГЛОНАСС і Galileo. І інші множинні функції гаджета визначають дорогу ціну.

Huawei Watch GT2 - Розумний годинник працює під управлінням власної ОС. Можна підключати до смартфонів Android і iPhone. Особливості: включає 15 спортивних режимів, вимірювання частоти пульсу, навіть у воді, цілодобово стежить за сном і диханням, містить GPS визначає місцезнаходження людини. Має функції відповіді на дзвінок і повідомлення, а інші функції.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також