Резонансну справу щодо ужгородського магазину "Корзо" закрили (ВІДЕО)

10
0

Підприємці-власники вже 2 роки шукають справедливості у феміди. Сторони знову постали перед судом після програної останньої апеляції та виграної касації. Чи варто боротися за справедливість?

Ужгороді настраждалась від  аферистів, що обманним шляхом продали приватну власність третім особам. Цей випадок уже має свою історію, тож про все по порядку.

Близько 10 підприємців – власників   торгового Товариства магазин «Корзо» заснували  - «Магазин Взуття» з рівними  частками торгової площі. Обрали голову комітету й створили статут, в якому йдеться про спільне право вести господарську діяльність на об’єкті. Працювали люди у магазині з початку його відкриття, майже 50 років. Однак влітку 2013 голова товариства Наталя Запорожець без відома колег продала торгову площу, замінивши замки на вхідних дверях магазину.

Без відома інших,  підробивши підписи. Засновникам не повернули і трудові книжки та  інвентар. А виселили їх з приміщення просто посеред ночі. Відтак два роки від засідання до засідання. А днями  рішення таки ухвалене . Резонансну справу щодо магазину «Корзо» наразі закрито.

Апеляційне засідання  після касації тривало понад дві години. Протилежна сторона намагалась перенести його, та суд не  вважав клопотання обґрунтованим, тому після тривалого засідання  таки виніс рішення.

Ще минулого тижня не знаходили собі місця, сьогодні ж жінок не впізнати: усміхнені, з  блиском  в очах. Звертаються до всіх закарпатців, що потрапили на гачок  аферистів, кажуть: варто вірити, боротися за правду, адже, як показує досвід, – добро таки перемагає зло.

М-Студіо

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також