Результати карантину: Закарпатці цьогоріч вдвічі менше відпочивали у Єгипті, а в Туреччині сезон вдався на 100%

2
19

Про реалії карантинного туризму та особливості відпочинку за кордоном в умовах пандемії у спеціальному коментарі для Mukachevo.net розповіла Юліанна Йовбак (Ковач), власниця туристичної агенції «Voyage».

– Наразі ситуація досить важка, люди не ризикують летіти відпочивати. По-перше, бояться введення жорсткого карантину, бо в такому випадку можуть виникнути проблеми з поверненням додому. По-друге, дається взнаки фінансова криза, адже населення готується до другої хвилі пандемії, - розповідає власниця турагенції.

– Якщо говорити про Туреччину, то наразі пляжний сезон там закритий, але літо ми відпрацювали на всі 100%. Тепер користуються популярністю фото-тури в Стамбул, Каппадокію, де можна політати на неймовірної краси повітряних кулях. Ну і розпочато раннє бронювання на зимовий відпочинок, адже Туреччина славиться своїми гірсько-лижними курортами і очікується, що туристи, які до тепер їздили на лижі у Австрію, Францію та Італію, цієї зими оберуть для цього Туреччину.

Щодо Єгипту, то у серпні та вересні ще туристи активно літали, а тепер вже бояться. Люди, які мали заброньовані путівки на вересень – відпочили і повернулись дуже задоволені. Є ті, хто ризикує і бронюють тепер, але ми не знаємо що буде завтра. Хоча ціни прекрасні, від 170 доларів на особу можна відпочити 7 днів, - каже Юліанна Йовбак (Ковач).

Порівнюючи активність туристів в цифрах, то якщо минулої осені у Єгипті відпочили 100% бажаючих, то цієї осені не більше 40-50%.

Тести на коронавірус можна здавати або в Україні, або по прильоту в державу, він готовий протягом 1 доби. Ціна однакова і тут, і там. Туроператори пішли на зустріч туристам і компенсують більше половини з вартості тесту.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

3
369

170 $ туди, а привести тіло звідти кільо стоїть?

С
Сыпииа

Це шо за йовбачка ?

С
Справедливий

Недавно в агенстві "Срутенія" за невелику ціну взяв піший тур НАХ..Й . При нагоді знову його візьму , а також дуже його рекомендую моїм корешам Алкашоні Мандауну , Голесові і Ромаріо.

СЗ
Студеный Звур

Перебачте ня люди за то што я тупоє русинськоє чучело , яке лем пише туй всяку дурь а у иншакий час мече мусор у Латорицю і квасить у гідовських чоповках вмісті з Справедливим, Менджулом і Сріберным .

Д2
до 21:03

Йди та ліс насади який вирубав з цімборами, русинота пудкопчена!

Д1
До 13:30

Туйка ? Може тамка ? Село неотесане. Туйка і тамка не ставуть маршрутки . Тепер ясно , що за контингент у Йовбачки чи Єбачки .

ДП
До псевдо філософа

Тобі до грамотних коментів СПРАВЕДЛИВОГО , РУСИНА , ФАХІВЦЯ і деяких інших так високо , як плінтусу до супутника планети - зірки ЮПІТЕРА , ЄВРОПИ ! Впевнений , що і цей симпатичний комент ти "недопетраш" , ти ж все-таки плінтус ! Знай своє місце .

ДН
До нижнього допису

Правильно - РУСИНСЬКА .... Але ж кому тут це казати , ОЛІГОФРЕНЕ .....(невошколований - русинський діалект) !

Д2
до 20:21

А таких як ти називають РУСУНСЬКА П'ЯНЬ !!!!

Д1
До 12:22

Ти купуєш не у неї . Вона перепродає від турОПЕРАТОРА (спекулянтка - називають таких. А те , що ти лох !!! Доля , лінь і карма (((

Д1
До 13:30

Ти - ПСИХ чи її бабораб з 9% знижкою ?

1
13:55

Знову Леся Шонівна Мандаун закукурікала з гецкового петушиного угла.

Б
Берлін

Йовбачка то щи та шaлава.

СЗ
Студеный Звур

До «Агенції»,чому ніє?Є!Засрата,розвалена,розкрадена укробандерія! Стрім тур гарантований!

Ф
Філософ

Та мені оби туйка насрати в коментах . Я ще туй відомий пуд кличками Менджул, Студеный Звур , Справедливий , РУСИН , карпато-словин , Двадцітьсемый , Сріберный , Фахівець , Мукачівець , а насправді я - місний алканавт Васька Хyйпuздyлинець . Нияких турагенств ми не треба , лем оби на бороду водку чопували у гідовський наливайках .

К
кого

Вона дає не лише тобі а й одруженим хлопцям.

Т
Турист

До філософа! Не нагнітайте! Юліанна класний менеджер і дає мені та всім мої знайомим величезні знижки, інколи і 9% від вартості тура! У неї вигідно купляти!

А
Агенція

Боже не смішіть , кроме засратої Турції і Египту нічого не має??? Це сміх....

Ф
Філософ

Власниця туристичної агенції .....??? НЕ СМІШИТЬ НАРОД ! Один ноутбук і взяте в оренду маленьке приміщення - надбудова над людським сараєм у кінці вонячого двора. А вивіска "voyage" , розміром з два зошити , засунута у вхідну браму філії одного з банків. Звертатися до "власників " таких турагенцій - це не поважати себе . Вона простий ФОП , не більше.

Читайте також