Результати плебісциту у Мукачеві: Більше 70% підтримали перенесення пам'ятника солдатам з центру міста

8
23

Загалом участь в опитуванні взяли 14,72% мукачівців, а саме 8987 людей.

Так, міська комісія з консультативного опитування мешканців міста оприлюднила результати опитування, яке тривало в місті з 18 по 20 грудня. 

Отже, результати опитування з питань, які були включені до бюлетеня:

— Чи схвалюєте Ви обов’язкове включення до щорічного бюджету міста Мукачева надання адресної матеріальної допомоги пенсіонерам та працівникам бюджетної сфери міст? (94, 95% схвалюють)

— Чи схвалюєте Ви перенесення з почестями поховань загиблих з центральної частини міста Мукачева на центральне кладовище міста Мукачева? (76,41% схвалюють)

—Чи підтримуєте Ви зміни в медичній галузі міста Мукачева?( 71,9% підтримують)

— Чи підтримуєте Ви зміни в освітній галузі міста Мукачева?(82,2% підтримують)

Раніше Мukachevo.net називало 3 причини, чому кожен мукачівець має взяти участь у першому міському плебісциті.

Коментарі

ЖМ
Житель Мукачева

Явка 14%, спокійно можна вважати плебісцит провальним. думка 14% відсотків людей нічого не доводить. Явка була низькою із за деяких факторів. По-перше : питання містять у собі ствердження та виконану роботу у невідомому часі. По-друге. Ніхто не робив плебісцит коли зносили памятку у парку перемоги, тому люди розуміють що їхня думка неважлива. Ну і по-третє: ще не так давно місцева влада говорила що всі гуляння перенесені в парк так як недопустимі гуляння в центрі, тоді для чого все це переносити? Це ж історична памятка. .

М
Міша

До дюрі бачія то память про людей які загинули занас,а не могили,подруге шо у мукачеві нійе важніших проблем,шо дуже сильно мішавуть вам там.

Д
дед

як можна коментувати що се результати опитування, якого по суті не вібулось, явка майже нульова , не водіть в заблуждєніє людей.

ДБ
Дюрі бачі

Нарешті! Дуже давно чекав, коли наше суспільство нарешті дозріє до цього. Все просто - могилам не місце на центральній площі міста і крапка. Вітаю всіх цивілізованих жителів нашого чудового міста, а некрофілам-комуністам нагадаю приказку, що пісоля бою кулаками не машуть.

4
444

Видалиш проклятья на твою голову

4
444

Вас буде проклято за могили

В
Вася

Шановні тепер я бачу справжню эвропейську лінію місцевої влади грузини подібне зробили 10 років тому чим ми гірші памятник акуратно перенесуть і всі проблеми , хіба буде одна хто буде виконувати демонтаж і розривати могили тоді буде шуму і крику тіпа фашисти і подібне . Наступним має бути Хуст Свалява і всі інші міста головне хтось мусить це починати . Я за демонтаж всіх подібних памятників. Скільки шуму і обурення було коли цей памятник ставили спитайте очевидців якщо такі є.

Н
Ната

Скільки доброго не роби, а погане і так знайдуть. Це людська сущність

М
мкчв

Всі питання на голосуванні - це явно такі питання, на які неможливо, або нелогічно відповісти "ні". Крім звичайно ж меморіалу в центрі. Стосовно меморіалу - краще залишити все як є, повинна бути якась історія яка б вона не була. Тим більше вже ніяких гулянок в центрі нема, все комерційно перенесли в парк.

Й
Йосип

Проведыть опатання серед читачыв мукачево нет!

М
Мукачівка

А хто заважав піти проголосувати? Хто не пішов - тому всерівно, виходить так.

К
Корінь

Явка 14% це не думка більшості. Вважаю що якшо не було більшості то дане опитування не можна брати як за основу всіх думок

ВВ
внук ветерана

Піровав перемога влади, яка воює з пам*ятниками-похованнями.

3
369

РАз не йдуть, а потом ся жалуют, се Мукачево детка!

В
вапр

ніхто крім бюджетників на цей плебісцит не ходив так що не потрібно писати брехню містянам по барабану це все

Р
Робот

до 211 , а ко вам особисто мішав прийти і проголосувати і сосіду покликати , язиком молоти всі можуть , до речі в америці вами ненависній участь у виборах президента приймають біля 30-35 % і нічого нормально всьо

0
007

Что за счета от водоканала пришли горожанам под маркой мегабилинга? Откуда такие расценки?

2
211

Так толку з того, якщо на це голосування прийшло менше 15 відсотків(((((

М
муки

Хто чекав інші результати?!все схвалюють

С
Саша

добре

Г
Гість

Як отримати матеріальну допомогу бюджетникам?

У
українець

перенести на Красну Площадь!!!

М
молодці

ПРАВИЛЬНО

Читайте також