Результати виборів мера Перечина не оголосять, допоки суд не розбереться

5
2

Ситуацію, яка трапилася з виборами мера Сваляви, коли попри судові тяганини, ТВК поспішила оголосити результати, партія Відродження спробувала відтворити у Перечині.

Команда Івана Погоріляка протягом п'ятниці, 30 жовтня усіляко "вмовляла" ТВК оголосити остаточні результати виборів мера та передати їх ЦВК для оприлюднення.

І це попри те, що сторона Мирослави Гуранич з Єдиного Центру подала заяву про перерахунок голосів на 3-х дільницях, де за версією кандидата відбулися махінації. Однак ТВК її відхилила, тому ЄЦ звернувся до Закарпатського окружного адмінсуду.

Зауважимо, що після чергового перерахунку голосів у ніч на четвер, 29 жовтня різниця між основними фаворитами склала 10 голосів на користь Погоріляка.

Однак, аби окрім позову до суду щодо рішення ТВК Єдиний Центр подав клопотання щодо заборони ТВК оголошувати кінцеві результати виборів мера Перечина, допоки не буде вирішена в суді ситуація з перерахунками голосів. Клопотання щодо цього суд задовільнив у п'ятницю ввечері, а власне засідання щодо оскарження рішення ТВК про перерахунок має відбутися сьогодні, 31 жовтня.

Mukachevo.net

Коментарі

К
Кузовкова

Недумалам ош Гураничка така скупа. Що, за такий тривалий період мерства мало ся накрала? Немогла собі наскладати і нормально вибори виграти? Всі чекали що Балога дасть, легко на чужому хриптові в Рай іти, а Балога недав. Своїм баблом треба було жертвувати.

І
Іван

Блюковці бояться перерахунку, бо знають, що намутили.

Читайте також