Результати виборів виявилися очікуваними - Сербайло

4
0

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція заступника керівника Закарпатського обласного виборчого штабу кандидата в президенти України Юлії Тимошенко, довіреної особи Юлії Тимошенко Андрія Сербайла.

Журналісти почули позицію БЮТу щодо голосування в першому турі президентських перегонів в Закарпатті.

Серйозних порушень чинного законодавства виборчим штабом БЮТ на Закарпатті зафіксовано не було. В цілому, за підсумками А. Сербайла, вибори пройшли спокійно, демократично. Водночас політик заявив: "Через органи виконавчої влади надходила команда бойкотувати вибори, не йти на виборчі дільниці. Можливо, це пов’язано з тим, що політична сила, яка представляє закарпатську владу, не мала свого кандидата. Сподіваємося, що у другому турі явка виборців буде значно вища і люди віддають свої голоси за достойного кандидата".

За словами Андрія Сербайла, результати виборів в цілому для БЮТу виявилися очікуваними. Андрій Сербайло зауважив: "Щодо нашого кандидата – не секрет, що ми ставили за мету отримати перемогу на теренах регіону у першому турі. Проте виконали завдання-мінімум: якщо програти, то з мінімальним відривом. Висновки будуть зроблені. Крім того, ми побачили досить серйозні промахи суто в організаційному плані — не в роботі штабу, а взагалі в процесі виборів на Закарпатті. Є 2 моменти, які насторожують – проблема в реєстрі виборців та голосування вдома. Сподіваємося, що Верховна Рада прийме відповідні зміни до законодавства і ці 2 проблеми будуть ліквідовані".
 
"Об’єктивних причин для зміни керівництва штабу на Закарпатті нема", – переконаний Андрій Сербайло. Так А. Сербайло прокоментував запитання журналістів щодо заяви М. Томенка про кадрові зміни в штабах блоку.

Андрій Сербайло також повідомив, що Юлія Тимошенко прибуде до Закарпаття, якщо дозволять об’єктивні фактори, а також стан здоров’я, оскільки у лідерки БЮТу сів голос.

Довідка.

Учора пізно ввечері у центральному штабі кандидата у президенти Юлії Тимошенко відбулася термінова нарада. На порядку денному стояло лише одне питання – обговорення результатів першого туру президентських виборів і несподівано низькі показники по ключових для Тимошенко областях.

Ініціатором зустрічі на рівні топ-менеджменту партії став віце-спікер Микола Томенко, який зажадав від керівництва політичної сили – Юлії Тимошенко та Олександра Турчинова – провести термінову заміну керівників низки регіональних штабів.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також