"Рятувальна місія в Карпатах: Двох лижників з Львова довелось шукати в горах

11
4

Вчора до Державної служби з надзвичайних ситуацій Закарпаття надійшло повідомлення про надзвичайну ситуацію в Карпатах.

Два туристи із Львова, які вирушили на лижах, збились з маршруту та залишилися без орієнтації в гірському тумані.

Молоді чоловіки, народжені у 1998 та 2003 роках, долали вершину гори Стіг і розпочали спуск, але через значний туман втратили шлях. Намагаючись самотужки вирішити ситуацію, вони витратили певний час, але зрештою вирішили звернутися за допомогою до рятувальників.

На допомогу туристам вирушили фахівці гірських пошуково-рятувальних відділень з смт Ясіня та с. Кваси. За допомогою позашляховика, рятувальники дісталися до району гори Крачунєска, де знайшли заблуканих лижників.

Дякуючи оперативній дії рятувальників, обидва туристи врятувалися від потенційної небезпеки. Після легкого переляку та підняття на ратраці вони були доставлені до готелю, де зможуть відновити сили та продовжити свої пригоди в Карпатах.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Ч
ЧИНАДІЄВО

Привезіть цих вибл@дків у кірітиш і най копавуть ями для двох загиблих з громади . Земля замерзла айбо у них є досвід "зимових розваг" у Карпатах тоді ,як наш люд гине за їхній відпочинок .

2 фор тєнґо

Цю гру граємо у 2х... Ми тут тусуємося, возимося де заманеться, поза трасами, ви нас потім шукаєте - і ви, і ми у глибокому тилу ще ой як потрібні

З
Закарпаття

То були 2 льВівці

В
Верховинець

Знову їх везти в ТЦК , а перед тим шукати поночи по горам ! Не сховаєтеся , заперевальні в Карпатах.

Читайте також